nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a március legnagyobb nyertesei

Ezek a csillagjegyek a március legnagyobb nyertesei

Minden okuk meglehet az örömre márciusban.

Bika

Semmit sem kedvelsz jobban, mint amikor kiszámítható, stabil és nyugodt az életed. Ebben a hónapban minden okod meglesz az örömre, sőt ha még keresed a párodat, a szívedben is fellángolhat a szerelem. Kirobbanó formába kerülsz, és ez az energia nagyon céltudatossá is tesz téged. Jól is teszed, ha keményen belevágsz a megvalósításba, mert minden vágyadat valóra válhatod. Gondold végig, miben fejlődnél, hogyan haladnál tovább a karrieredben, vagy hogyan élnéd a jövőben az életedet.

Tavasz és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Nyilas

Szuper hetek várnak rád. Kétségtelenül te vagy a hónap legnagyobb nyertese, minden kívánságod valóra válhat, önmagad lehetsz, a legjobbat, a legtöbbet hozhatod ki a lehetőségeidből. Szinte csak gondolsz valamire, és máris az öledbe pottyan a megoldás. Minden a lehető legjobban alakul.

Bak

Hihetetlenül szerencsésnek érezheted magad. Amiért tettél, dolgoztál a múltban, annak gyümölcse egészen biztosan beérik most. A siker pedig kifejezetten jót tesz az önbizalmadnak, a hited napról napra egyre erősebb. Bölcsebbnek, nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak is tűnsz. A karrieredben nagy és fontos lépést tehetsz, remekül kommunikálsz, meggyőzően érvelsz. Ebben a hónapban minden sikerülni fog, amit szeretnél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top