nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nem hoz jót a Kos hava

Csillagjegyek, akiknek nem hoz jót a Kos hava

A Kos hava március 20-án, ma kezdődik.

A Kos havának első napján, a tavaszi napfordulóval kezdődik az asztrológiai újév. Idén ez március 20-ra esik, így ez a nap az asztrológiai újév kezdete.

Csillagjegyek és a Kos hava

(Fotó: Getty Images)

Nézzük, kiknek nem lesz annyira szerencsés ez az időszak:

Rák

A Kos hava sosem volt a kedvenced, idén sem lesz az, de túl fogod élni. A munkádban vár most rád a legtöbb problémás szituáció, és az elvárásokat nem tudod olyan hatékonysággal kezelni, mint máskor. A változásokat, bármennyire nem szereted, nem tudod most elkerülni. Fogadd el, bármit is hoz az élet, mert ezzel segítesz magadnak a legtöbbet. Ne menj szembe a sorsoddal!

Mérleg

Ebben az időszakban tesztel téged a sors, és nem lesz könnyű életben tartani a párkapcsolatod. Számod nehézséggel kell majd megküzdenetek ebben az időszakban. Higgadtsággal, feltétlen elfogadással tarthatod meg a számodra fontos harmóniát, de nem bújhatsz el a konfliktusok elől sem. Mindent meg kell beszélnetek a pároddal, ha azt szeretnéd, hogy ez a kapcsolat még sokáig működjön.

Bak

Próbáld megtartani a lelkesedésedet, ami bizony nem lesz egyszerű feladat a Kos havában, de nem is reménytelen. Az előtted álló időszak erősen tesztel téged, próbára teheti a türelmedet is. Siettetnéd a történéseket, de el kell fogadnod, hogy minden a maga rendje és módja szerint történik az életedben. Kicsit nyögvenyelős lesz ez a következő pár hét, de hidd el, egyszer minden rossznak vége szakad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top