nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknél nem opció a szakítás

Csillagjegyek, akiknél nem opció a szakítás

A válás és a szakítás helyett igyekszenek megmenteni a kapcsolatukat.

Rák

A legérzékenyebb lelkű csillagjegy, aki őszintén hisz a szerelem erejében, egy célja van: szeretetben és békében összetartani az egységet. Bármilyen probléma is felmerül, nem adja fel, minden gond ellenére hisz a kapcsolatban. A Rák az érzelmek nyelvén ért igazán. Jelszava: amíg szeretitek egymást, minden más menthető!

Csillagjegyek, akik tesznek a boldogságért

Fotó: Getty Images

Mérleg

Tudja, hogy nem adják ingyen a boldogságot. Tisztában van vele, hogy a kezdeti rózsaszín köd elmúltával feltűnnek a különbözőségek, és egyre több súrlódás várható. Nem lepi meg, és dolgozni fog a kapcsolatért. Szeretne párjával a legnagyobb egyensúlyban, harmóniában élni, és mindennap tesz érte. Felismeri, ha valami éppen nem jó úton halad, és igyekszik kijavítani a hibákat. Dolgozik a kapcsolatért!

Bika

Őszinte és megbízható társ. Mindent elmond, és mindent meg akar beszélni, igazán nyílt, őszinte a kommunikációja. A partnernek nincs már dolga, csak megbízni benne és megtanulni kommunikálni. Kiegyensúlyozott, boldog életetek lesz. Hidd el, a Bika az, aki soha nem fogja feladni, hanem mindent megtesz annak érdekében, hogy a kapcsolatotok megmeneküljön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top