nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik utálják a randi appokat

Csillagjegyek, akik utálják a randiappokat

Néhány csillagjegy egyáltalán nem hisz a randiappokban!

Szűz

A Szűz nem nagyon kedveli a netes randikat. A személyes találkozás nála sokat nyom a latban. Alaposan meg akarja ismerni a lehetséges partnert, mielőtt belevetné magát a párkapcsolatba. A mélyebb ismerkedésre az internet szerinte alkalmatlan. Pontosan tudni akarja, mire számíthat a másikat illetően, a kínos meglepetéseket pedig szereti elkerüli. Tisztában van vele, a társkeresőkön mindenki a jobbik oldalát mutatja, ő viszont a tiszta valóságra kíváncsi.

Csillagjegyek és a társkereső

Fotó: Getty Images

Bak

A Bak mindig elfoglalt csillagjegy, ezért neki nincs ideje a futórandizásra. Olyan partnert keres, aki hozzá hasonlóan céltudatos és ambiciózus, akivel közös jövőt tervezhet. Úgy gondolja, az internetes ismerkedés nem ad elég lehetőséget a mélységekre. Mindent tudni akar a másikról, és csak akkor ad újabb lehetőséget, ha a szimpatikus partner átugrotta az első lécet. Családcentrikus, tiszteli a hagyományokat, és ugyanezt várja a társától is. Nála a személyes találkozó a kulcsfontosságú.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top