nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket sosem fog felvetni a pénz

Csillagjegyek, akiket sosem fog felvetni a pénz

Ők azok, akik sosem lesznek igazán gazdagok - nagy bánatukra.

Halak

A Halak álmodozó típus. Sokszor elképzeli, milyen is lenne, ha gazdag lenne, a gond csak az, hogy mindössze idáig jut el. A képességei és az adottságai is meglennének hozzá, hogy sikert sikerre halmozzon. A gond nála ott kezdődik, hogy túlzottan is hosszan és sokat agyal, vajon új munkába kezdjen-e, vagy sem. Aztán persze, mire eldönti, mit csináljon, a lehetőség már messze elúszott. A Halak gyakran saját maga legnagyobb ellensége a félelmeivel, az aggódásával együtt. Amikor felvillan előtte a meggazdagodás lehetősége, elbizonytalanodik.

Csillagjegyek, akik sosem lesznek gazdagok

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az Ikrek nehezen dönt. Egyik oldaláról könnyed, laza és rendkívül spontán, a másik oldala viszont épp az ellenkezője, nehézkes, tétova és döntésképtelen. Amikor ott áll a nagy lehetőség előtt. Fogalma sincs, mit tegyen, hogyan döntsön. Valójában ez a csillagjegy a pénzzel sem igazán tud bánni, nagyon szeret vásárolni, szívesen költekezik, minél többet keres, annál többet is költ. Ő inkább lélekben és tapasztalatokban lesz gazdag.

Szűz

Nem elveszett lélek, megtalálja a helyét a világban, viszont kevés az esélye, hogy meggazdagszik vagy hírnevet szerez. Nehezen dönt, amellett, hogy folyamatosan a lelki egyensúlyát próbálja megtalálni. Pont ez a veszte is: mivel sokat gondolkodik, általában kicsúsznak a lehetőségek a kezéből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top