nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Varrd el a szálakat az új lendület előtt! – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. április 1-7.

A tavaszi lendületben arra is legyen időd, hogy megállj kicsit és lekerekítsd a dolgokat.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Bármikor bízhatsz intelligenciádban, ami segít megkülönböztetni a fontost a lényegtelentől a legnehezebb helyzetben is. Lehet, hogy most kicsit lassítanod kell, de legalább lesz időd mindent alaposan átgondolni, mindegy, hogy magánéletedről vagy munkádról van szó.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Hasznos, ha jó kis lendületet tudtál venni a tavasz berobbanásával. De ügyelj rá, hogy pár dolgot be is fejezz, ahelyett, hogy még jobban bővítenéd a teendőlistádat. Ha megtalálod a helyes ritmust napjaidban, különösen a hétköznapokban, az szárnyakat ad.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Bár úgy érezheted, hogy a tavasz lendülete megállíthatatlanul visz előre, fontos, hogy ne feszítsd túl a húrt. Az sem jó, ha milliónyi új dologba vágsz bele, de közben minden kicsit befejezetlenül, akár elvégzetlenül marad mögötted. Érdemes ezekre energiát szánni, nehogy a fejedre nőjenek.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

A tavaszi lendületben sikerrel feszegetheted a határaidat. Ez persze azzal is járhat, hogy hamarabb kifáradsz és érzelmileg is mélyebben érintenek meg az események, de főleg az emberek reakciói. Támaszkodj megérzéseidre, hallgasd, mit súgnak és ne sajnáld az energiát a felmerülő kérdések rövidre zárásához.

Nő telefonál kutyával

Fotó: Getty Images

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

A tavaszi megújító erőnek még nincs vége, bevetheted magad teljes erődből. Ezzel együtt nem biztos, hogy végig a kezedben maradhat az irányítás, ettől még elvarrhatod a szálakat és lekerekítheted projektjeidet. Ugyanakkor magánéletedben közel sem kéne túl szigorúnak lenned.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Ne engedj a héten lesben álló kicsinyes céloknak! Minél nagyvonalúbban sikerül megoldanod egy nehéz helyzetet, annál inkább távozhatsz emelt fejjel és nyugodt lélekkel. Így függetlenségedet is megőrizheted és a kezedben marad a döntés és irányítás…

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Bármit is indítottál el tavasszal, az hullámokat vethetett körülötted, ezért fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat, bármi is történik a héten. Ha derűs és magabiztos maradsz, az már fél siker. Párkapcsolatodban hangolódj párodra, megviselhetik a tavaszi változások.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Ne lepődj meg, bármilyen szokatlan dolog történik. Ha nem készültél rá, akkor is meríthetsz eddigi tapasztalataidból. Nézz rá a helyzetre objektíven, elfogultság nélkül, mintha másvalakiről lenne szó. Ez segít, hogy érzelmileg is függetlenítsd magad.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Legyen időd megfigyelni dolgaid alakulását, elejétől a végéig. Ne sajnáld az energiát arra, hogy az utolsó apró részletről is gondoskodj. Lehet, hogy feleslegesnek tűnik vagy túl sok plusz energiát igényel, de később hálás leszel magadnak ezért…

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

A tavaszi változások feszültséget generálhatnak, melyek nem teszik könnyűvé napjaidat. Akár kapcsolati ellentét is jöhet. A te kitartásoddal és nyugalmaddal viszont nincs semmi veszve, csak az a fontos, hogy járj a dolog végére. Ha kideríted az igazi okokat, könnyebb lesz megoldást találni.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

A tavaszi újrakezdésben az ember könnyen elveszti a fonalat. Fogalmazd meg magadnak világosan céljaidat. Ha megtettél egy lépést, azt tudatosítsd magadban, zárd le és utána konkretizáld a következő lépcsőfokot. Ez segít a földön maradni és különösen pénzügyeidben tesz sikeresebbé.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha a tavaszi lendületben belevetetted magad egy csomó új dologba, a héten állj meg egy kicsi és tekintsd át helyzetedet. Toporgásnak tűnhet vágyott szárnyalásodhoz képest, de ne lépj tovább, amíg nem végeztél aktuális feladatoddal. Óvakodj attól, hogy félelmeid vagy véleményeid alakítsák kapcsolataidat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top