nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akiknek elképesztő lehetőségeket kínál az újhold – Heti horoszkóp 2024. április 8-14.

A hétfői szuperholddal induló héten lehetőségek, de gyors változások is jöhetnek, szemfülesnek kell lennünk!

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Gyorsan követhetik egymást az események, szóval, ha még rá is teszel egy lapáttal hirtelen ötlettől vezérelve, akkor hét közepére igazi káoszban találhatod magad. Intelligenciád viszont segít átlátni a zűrzavart, így a végén gazdagabban jöhetsz ki az egészből.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Nem baj, ha visszanyúlsz a régi dolgokhoz, feltéve, ha hajlandó vagy őket és ezzel együtt egy kicsit magadat is megújítani. A lehetőség ott van benned, csak el kell hinned magadról és főleg meg kell mozdulnod, hogy aktívan vesd bele magad az új helyzetbe.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Turbó fokozatba kapcsolhatsz, ha jó ütemben tudsz ráhangolódni a körülötted lévő változásokra. Most igazán kiélheted kalandszellemedet, ami egyáltalán nem pusztán kapcsolatokra vonatkozhat, hanem bármilyen tevékenységedre, melyet végzel vagy eddig csak terveztél.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Bár szívfájdalom kísérheti, mégis szükséges lehet, hogy elengedd régi életed egy darabját, legyen az akár egy tárgy, ami szinte hozzád nőtt. De az újnak helyet kell adni, teremtsd meg ehhez a feltételeket, magadban és környezetedben egyaránt.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Bár teli lehetsz őrületes ötletekkel és új lehetőségek is érkezhetnek, lépésről lépésre tervezd meg a teendőket. Akár féléves távlatban is érdemes lenne most az előtted álló mérföldköveket végigvenni, időben pontosan meghatározni, hogy merre haladsz tovább.

Lány hátizsákkal

Fotó: Getty Images

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Óvakodj attól, hogy félelemből cselekedj, ami azért lehet most nehéz, mert az életedbe betörő új dolgok, megújító hatások óhatatlanul támadják kicsit az eddig megszokott rendet. Mégis érdemes lenne barátkoznod velük, mert ez hoz most életedbe felpezsdítő, lelkesítő energiákat és lehetőséget is.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Nem kell megkérdőjelezned önmagadat és döntéseidet, hagyatkozz eddigi élettapasztalataidra és persze az előtted járók bölcsességére is. Ha egyedülálló vagy, most könnyebb lesz elnyerned mások figyelmét. Légy óvatos, de azért őrizd meg nyitottságodat a potenciális jelöltek felé.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

A magabiztosság lehet segítségedre, ha hirtelen sok újdonságot hozó, de kissé kaotikus helyzetben találod magad. Lehet, hogy itt talál meg a lehetőség. Ne feledd, hogy nem vagy egyedül, megoszthatod kétségeidet szeretteiddel. Tegyél most több energiát az öngondoskodásba és egészségedre is jobban ügyelj.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Légy óvatos, mert bármilyen fényes lehetőség terem is előtted, az elhamarkodottság csapdába csalhat. Néha vissza kell fognod tüzes természetedet, és a megfontoltságnak átadni a vezérlést, így a lehetőségeket is biztosabban aknázhatod ki.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ne állj ellen a kezdeményezésnek, maradj nyitott bármilyen újdonságra, mert így találhat meg az az óriási energia, mely segíthet belevágni egy új dologba. Éleszd fel kalandszellemedet, és merj változtatni. Most elég a kezdetre koncentrálnod, nem kell a végeredményre összpontosítani.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Új fejezet nyílhat előtted a hétfői teliholddal induló héten. Ami visszatarthat, hogy egyből ítélkeznél az újdonság felett, de ezzel elvághatod magad előtt a kínálkozó lehetőséget. Adj esélyt a dolognak, indulj tiszta lappal és derűs szívvel.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Bár intuíciód jókat súghat és szinte ráérezhetsz az előtted lévő lehetőségekre, fontos lenne megfelelő tervet létrehoznod, hogy konkrét lépésekben haladj előre. A biztonság és stabilitás, valamint az újdonság jó felhasználásának kettősségében kéne egyensúlyt találnod.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top