nlc.hu
Horoszkóp

Napfogyatkozás hatása a csillagjegyekre

Ezt hozza a csillagjegyeknek a mai teljes napfogyatkozás

Az április 8-ai teljes napfogyatkozást látni nem, de érezni Magyarországon is lehet majd. Nézd meg, a te csillagjegyedre miként hat a ritka jelenség!

Magyar idő szerint nem sokkal este fél hét után veszi kezdetét a teljes napfogyatkozás, amit Észak- és Közép-Amerikában lehet teljes pompájában megcsodálni. Nálunk sajnos nem mutatja meg magát, arra azonban jobb előre felkészülni, amit az egyes csillagjegyeknek tartogat.

Teljes napfogyatkozás április 8.

Az, hogy a Kos jegyében járó nap egy kis időre elsötétül, legerőteljesebben a Kos, a Rák, a Mérleg és a Bak jegy szülöttjeire, illetve az ilyen aszcendensű egyénekre hat, de a többiek sem maradnak ki a játékból.

A teljes napfogyatkozás feszültséget és felfokozott érzelmeket hoz magával. A Nap, ami az egó, az öntudat, a férfi princípium és a magabiztosság egyik szimbóluma, ma valamelyest háttérbe szorul, ráadásul épp a határozott, céltudatos és heves Kos jegyében, ami alapvetően nem viseli jól, ha megpróbálják elhallgattatni.

Mit hoz a csillagjegyeknek a napfogyatkozás?

Ahhoz, hogy ne legyenek felesleges összezördülések, a legjobb az lenne, ha ma, és az elkövetkező pár napban mindenki tudatosan odafigyelne arra, hogy kontrollálja az érzelmeit, visszafogja az indulatait és gondolkodjon, mielőtt beszélne.

Pozitívumként élheti meg mindenki ezt a rövidke visszavonulást, amit érdemes befelé figyelésre, az öntudat és az önszeretet erősítésére használni. 

Ne lepődj meg, ha a környezetedben élőket paprikásabb hangulatban találod, és azon se akadj fenn, ha úgy tűnik, hogy most mindenki csomót keres még a kákán is. Nem szerencsés ez a nap fontos döntések meghozatalára, és ha lehet, jelentős új fejezetet se ma nyiss az életedben.

Megnézem
Összes kép (12)

Nyitókép: Getty Images – Romolo Tavani

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top