nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek vérbeli hangulatemberek

Ezek a csillagjegyek vérbeli hangulatemberek

Nagyon gyorsan változnak az érzelmeik és a hangulatuk is. Teljesen kiszámíthatatlanok.

Vízöntő

A Vízöntő meghökkentően tárgyilagos, hűvös és visszafogott.  A lelke nagyon szabad és független. Például, ha menni akar egy párkapcsolatból, ő is pontosan olyan hűvösen és érzelemmentesen szakít, ahogyan a kapcsolatban létezett. Egyik nap még úgy tűnik, jól érzi magát melletted, másnap hazaérkezik a munkából és közli, el akar válni. A viselkedése nem jelenti automatikusan, hogy képtelen lenne jól érezni magát egyetlen kapcsolatban is hosszú távon, vagy ne lennének érzelmei. Érez ő nagyon mélyen és valahol a lelke mélyén kötődni is tud a szerelméhez, ehhez viszont önállóságra, nagy fokú térre, toleranciára, szabadságra van szüksége. Nemcsak párkapcsolatában, baráti kapcsolataiban is tud hűvös lenni, egyik pillanatról a másikra meg tud változni a hangulata, sőt, a másikhoz fűződő érzelme is.

Csillagjegyek, akik nagyon hangulatemberek

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

A Nyilas nagyon szerethető és optimista csillagjegy, kedves és melegszívű, kifejezetten szórakoztató típus, de például párkapcsolatban csak akkor érdemes mellette maradni, ha kellően elszánt és rugalmas típus vagy, nem mellesleg tudod kezelni a rigolyáit vagy a nagy fokú hangulatingadozásait, amiből akad néhány. Akkor érzi magát a legkényelmesebben, amikor a kedvtelésének élhet. Könnyen fel tudod lobbantani benne a vágyat, de elvárásokkal, korlátokkal pontosan ilyen gyorsan el is riasztod őt magad mellől. Ha el tudod viselni, hogy napi többször is változik a hangulata vagy a kedve, és ehhez van türelmed, akkor a Nyilas a neked való társ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top