nlc.hu
Horoszkóp

Ezt hozza a Sárkány hónapja

Remek dolgokkal robban be a Sárkány hónapja

2024. április 4-én átléptünk a Sárkány havába a kínai asztrológia szerint.

A Sárkány éve 2024. február 10-én kezdődött. A kínai asztrológusok szerint a Sárkány évében sok újdonságra, pozitív energiákra és meglepő innovációra számíthatunk. Most, áprilisban pedig kezdetét vette a Sárkány hava is.

Sárkány hava

(Fotó: Getty Images)

Sárkány hava
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Április 4-én kezdődött a Sárkány hava. Azt veheted majd észre, hogy számodra nagyon kedvezően alakulnak bizonyos események, és a vártnál is sikeresebben zárod az ügyeidet. Más hatás is érhet: a Sárkány találkozik a Sárkánnyal ebben a hónapban, ami azt is jelenti, hogy tükröt tart eléd az élet, és bizony kardinális kérdéseket kell megválaszolnod. Mindenképpen izgalmas és nagyon szerencsés hetek következnek- írja az Astronet.hu.

A Sárkány az erő szimbóluma keleten, tehát a Sárkány évében sokkal erősebbek és magabiztosabbak leszünk mindannyian. Most határozottabban ismerjük fel, hogy nekünk mi a jó, és könnyebben valósítjuk meg az elképzeléseinket is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top