nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket felemészt a Bika hava

Csillagjegyek, akiket felemészt a Bika hava

Számos kihívásra kell számítaniuk a Bika havában a következő csillagjegyeknek.

Skorpió

A kitartás a legtöbb és a legokosabb, amit tehetsz az április 19-én kezdődött Bika havában. Nem lesz könnyű ez az időszak, de szembesít azzal is, mekkora erő van benned, valamint, hogy mindig képes vagy újra és újra talpra állni a legmélyebb pontról is. Hidd el magadról végre, nagyon erős vagy! Számos kihívást hoz neked ez a hónap, de ne feledd, ha valaki, te képes vagy túllépni a nehézségeken. Egyszerűen csak hidd el, hogy neked ez menni fog!

Csillagjegyek és a Bika hava

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

Több mindent át kell értékelned, és meg kell beszélned a pároddal. Jusson eszedbe, hogy pontosan azt kapod, amit te is adsz. Épp ezért mindig azt add a párodnak, amit kapni szeretnél tőle. Itt az ideje rendet tenni a szívügyekben, mert egy ideje vannak problémák, amiket eddig a szőnyeg alá söpörtél. A május viszont görbe tükröt fog mutatni. Nem lesz könnyű, de szépen lavírozol a problémákkal. Ha nem élsz párkapcsolatban, akkor a baráti kapcsolataidban kell egy kicsit önvizsgálatot tartani, talán nem mindegyik barátságod annyira áll szilárd lábakon, mint ahogy te azt elgondoltad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top