Ezt hozza a csillagjegyeknek az áprilisi telihold

Bagaméri Viki | 2024. Április 23.
Holdtöltére 28 naponként kerül sor, de a hatása már 48 órával előtte és 48 órával utána is érezhető. Nézd meg, rád miként hat az áprilisi telihold!

Azt, hogy a telihold mindannyiunk életére hatással van, tökéletesen bizonyítja, hogy az arra érzékenyeknél alvászavarokat, hangulatváltozást okozhat, és az sem a véletlen műve, hogy sok kisbaba épp teliholdkor jön világra. Holdtöltére legközelebb április 23-án, 23:51-kor kerül sor, és a Skorpió jegyében vendégeskedik a nőiességet szimbolizáló planéta.

Tévedés azt hinni, hogy a telihold hatásait csak annak a csillagjegynek a szülöttjei érzik, amelyikben tartózkodik: leginkább azt határozza meg, hogy a holdtölte milyen energiákat hoz magával, amelyek aztán összeadódnak a te állatövi jegyed jellemzőivel.

Mivel a telihold a holdciklus utolsó állomása, általánosságban elmondható, hogy keresve sem találhatnál jobb alkalmat az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére, de az Ikrekben kiteljesedő hold egyéb fontos változást is hoz a mindennapokba.

Telihold a Skorpióban

Teljesen mindegy, melyik jegyben születtél, a Skorpióban járó telihold nagy felfordulást okozhat, elsősorban az érzelmek terén. Ne ess kétségbe, ha a megszokottnál is kritikusabban szemléled magadat, és megmagyarázhatatlan elégedetlenség lesz úrrá rajtad – ne tulajdoníts ennek a kelleténél nagyobb jelentőséget!

A megérzéseid és a tudatalattid ezekben a napokban turbó fokozatra kapcsolnak, emiatt furcsa gondolataid támadhatnak, és az sem meglepő, ha különös félelmek kerítenek hatalmukba. Nehéz dolga van most annak, aki két lábbal szeretne állni a földön, kizárólag a racionalitásra hagyatkozva: ez most nagy valószínűséggel nem fog összejönni!

Felejtsd el az átlagosat és fogadd el, hogy ez most a szélsőségek ideje: semmi nem lehet szürke, csakis fekete vagy fehér. A szenvedélyesség mindenkiben fokozódik, amit természetesen pozitív dolgokra is használhatsz! A következő Skorpió teliholdra 2025 májusában kerül majd sor, úgyhogy jó időre fellélegezhetsz, ha nem viseled könnyen a hatását!

aprilisi telihold
aprilisi telihold (1)
aprilisi telihold (2)
aprilisi telihold (3)
aprilisi telihold (4)
aprilisi telihold (5)
aprilisi telihold (6)
aprilisi telihold (7)
aprilisi telihold (8)
aprilisi telihold (9)
aprilisi telihold (10)
aprilisi telihold (11)

Nyitókép: Getty Images – rudall30

Exit mobile version