nlc.hu
Horoszkóp

Telihold hatása 2023 november

Ezt hozza a csillagjegyednek a novemberi telihold

Holdtöltére 28 naponként kerül sor, de a hatása már 48 órával előtte és 48 órával utána is érezhető. Nézd meg, rád miként hat a novemberi telihold!

Azt, hogy a telihold mindannyiunk életére hatással van, tökéletesen bizonyítja, hogy az arra érzékenyeknél alvászavarokat, hangulatváltozást okozhat, és az sem a véletlen műve, hogy sok kisbaba épp teliholdkor jön világra. Idén novemberben 27-ére esik a holdtölte és az Ikrek jegyében vendégeskedik a nőiességet szimbolizáló planéta.

Fényesen ragyogó telihold

Tévedés azt hinni, hogy a telihold hatásait csak annak a csillagjegynek a szülöttjei érzik, amelyikben tartózkodik: leginkább azt határozza meg, hogy a holdtölte milyen energiákat hoz magával, amelyek aztán összeadódnak a te állatövi jegyed jellemzőivel.

Mivel a telihold a holdciklus utolsó állomása, általánosságban elmondható, hogy keresve sem találhatnál jobb alkalmat az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére, de az Ikrekben kiteljesedő hold egyéb fontos változást is hoz a mindennapokba.

Telihold az Ikrekben

Az Ikrek uralkodóbolygója a kommunikációt és az emberi kapcsolatokat szimbolizáló Merkúr, ami erőteljesen érezteti a hatását, amikor ebben a jegyben ragyog fel a telihold. Ebből kifolyólag mindaz, amit elhallgattál mások előtt, pedig szükségét éreznéd annak, hogy kimondd, belső feszültséget okozhat.

A megszokottnál nagyobb igényed lehet arra, hogy értő fülekre találj, és az érzéseidről beszélhess másokkal, tisztázva az esetleges korai félreértéseket.

November 27-én a Merkúr a céltudatos és gyakorlatias Bak jegyében jár, ami még őszintébbé, szókimondóbbá tehet. De nézzük részletesen, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek!

Megnézem
Összes kép (12)

Nyitókép: Getty Images – subjug

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top