nlc.hu
Horoszkóp
3 csillagjegy és a szakítás utáni mélabú

3 csillagjegy mantrája szakítás után

Fontos, hogy megtaláljuk a személyes mantránk a szakítást követően.

Bika

Mindent akaratosan, állhatatosan és kitartóan csinál. Így van ez a negatív érzésekkel is: nehezen engedi el a fájdalmat, hiszen ezzel az érzéssel tartja maga mellett a véget ért kapcsolat szellemét. A párkapcsolatban keresi a biztonságot, a boldogságot, de mégis véget ér… Mindezt, ha megtalálod önmagadban kedves Bika, akkor meglásd sokkal kiegyensúlyozottabbá válik.

Csillagjegyek és a szerelem

(Fotó: Getty Images)

Rák

A legérzelmesebb csillagjegy. Mindent egy lapra tesz fel: a szerelem, és a párkapcsolat az első és kizárólagos helyen. Itt az ideje azonban önmagát is előtérbe helyeznie a Ráknak, és időt szakítani a szeretteire, akik nem hagyják sosem cserben.

Szűz

Hajlamos túllépni a szakításon, mintha mi sem történt volna. Pedig belül rágja az érzés, és ha nem foglalkozik vele, az csak rosszabb lesz! Nem attól lesz valaki tökéletes, hogy pillanatok alatt talpra áll a csalódás után. Muszáj, hogy időt adjunk magunknak. Néha ezt a Szűz elég jól csinálja egy-egy szakítás után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top