nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nagyon depresszívek

Ezek a csillagjegyek nagyon depresszívek

Ezek a csillagjegyek nagyon depresszívek.

Rák

A Rákot könnyen megérinti a boldogtalanság, a lehangoltság szele. A hangulata erősen hullámzó, hol az egekben, hol a pokolban érzi magát. Nagyon érzékeny típus, rendkívül gondoskodó és figyelmes, mindig törődik másokkal, viszont önmagára már jóval kevesebbet figyel. Nagyon sok szeretetet ad, de neki talán még többre lenne igénye. Ahhoz, hogy igazán boldognak érezhesse magát, olyan párra van szüksége, aki megérti őt, elfogadja és érzelmi biztonságot nyújt számára. Amikor ez a támasz hiányzik az életéből, nagyon mély pontra kerülhet. Nagyon tud szenvedni, ilyenkor egészen magába fordul, a depressziótól pedig már semmi sem mentheti meg.

Depresszív csillagjegyek

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Nagyon mélyek és intenzívek az érzései, szenvedélyes, rendkívül érzékeny típus. Amikor igazán szerelmes, minden érzését beleadja a kapcsolatába, nem véletlen, hogy amikor az már nem működik, elönti őt a szorongás és a szomorúság. A depressziót nála a magány, az elhagyottság, a veszteség érzése váltja ki a leginkább. A Skorpiót kezelni sem egyszerű, hiszen sosem ismerné be, mennyire depressziós vagy mennyire megviseli őt például a szakítás. Kifelé viszonylag jól rejtegeti az érzéseit, belül ugyanakkor borzasztóan szenved.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top