nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik elviselik a harmadik félt

Csillagjegyek, akik elviselik a harmadik félt

Nekik nem probléma, ha van egy harmadik fél is a kapcsolatban. Nagyon nyitottak.

Mérleg

A Mérleg szeret minél több ajtót kinyitni az életben, vagyis minél több lehetőségnek szabad utat engedni. Ezért neki akár több lelki társa is lehet – egyszerre. Ő valóban komolyan gondolja a párhuzamos kapcsolatait. És a párjai? Az már más kérdés…

CSillagjegyek és a harmadik fél

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Igaz, hogy a Skorpió nagyon erősen ragaszkodik ahhoz, akibe beleszeret, ám még ez nem zárja ki feltétlenül, hogy egyszerre két partnerhez is mély és gyengéd érzelmi szálak fűzzék. Nagy félelme, hogy elveszíti, akihez kötődik, ezért ő nem fedi fel a lapjait, inkább biztonsági játszmát űz.

Halak

A Halak intuíciója, empátiája elsőrangú, ezért nagyon jól ráérez, kivel rezonál együtt legjobban a lelke. Persze tökéletesen tisztában van vele, a világ folyamatosan változik körülötte, ezért ahogy ő is változik, úgy lehet szüksége újabb és újabb lelki társra. Nem elégszik meg a párjával, sokszor szüksége van egy harmadik félre is. Neki ez a természetes!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top