nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik szívesen közvetítenek

Csillagjegyek, akik szívesen közvetítenek

Ezek a csillagjegyek mindig közvetítenek, kerítenek, néha a környezetük agyára mennek.

Szűz

A Szűz minden részletre nagyon ügyel, és ráérez, kivel illenél össze a leginkább. Persze azt is azonnal látja, ha aktuális párod csöppet sem a te embered. Tökéletesen kiszűri a problémákat, és okos javaslatokat ad neked, ha kéred. Mivel fontos vagy neki, ezért őszintén örül a boldogságodnak. Mindent megtesz a szeretteiért, és épp ezért minden követ megmozgat, hogy rátalálhass a hozzád illő társra. Vitathatatlanul nagyon jó szeme van mindehhez, ő valóban született társkereső. Szóval, fogadd el, ha segíteni akar neked…

Csillagjegyek, akik szívesen közvetítenek

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérlegnek a párkapcsolatok, a szerelem, a szépség különösen fontos értékek. Egész életében a harmóniára, az egyensúlyra törekszik, amelyhez hozzátartozik, hogy a barátait is boldognak lássa. Kifejezetten jó szeme van ehhez, és mivel széles ismeretségi körrel rendelkezik, nagyon sok embert ismer. Így, ha javaslatot tesz, hogy szívesen bemutatna neked valakit, jól teszed, ha élsz az első randi lehetőségével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top