nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek rossz lesz a hónap második fele

Csillagjegyek, akiknek rossz lesz a hónap második fele

Ezeknek a csillagjegyeknek nem alakul jól a május második fele.

Skorpió

Vedd észre, mennyi fölösleges és zavaró gondolattal kínzod mostanában magad, ami miatt egyre csak szomorúbb és depresszívebb leszel napról-napra. Az önostorozás teljesen elhatalmasodik rajtad, ami miatt türelmetlen leszel mindenkivel. Nemcsak a munkahelyen, hanem otthon, a családoddal is. Fújd ki a levegőt, könnyíts a lelkeden szó szerint is. A belső nyugtalanságod júniusban múlik majd, de addig ki kell tartanod! El kell fogadnod, ez nem a te hónapod!

Csillagjegyek és a május második fele

(Fotó: Getty Images)

Halak

Annak ellenére, hogy a biztonság, a stabilitás érzését keresed folyamatosan, semmire sem vágysz jobban, mint az egyedüllétre, a saját lelki nyugalmadra, amit nem ad meg neked ez a hónap. Gyűjts erőt, és menj szembe a démonjaiddal. Nem lesz ez így jó! A belső vívódásaid kikészítenek, leszívnak. Nem tudsz figyelni az előtted álló feladatokra sem. A hónap második fele nem lesz a tiéd, de ne csüggedj, ez csak egy hullámvölgy!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top