nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek gyűlölik a szingliséget

Ezek a csillagjegyek gyűlölik a szingliséget

Minden létező randialkalmazás le van nekik töltve, mert még véletlenül sem hajlandók egyedülállók maradni huzamosabb ideig.

Megvan a Hogyan legyünk szinglik? című romkom? Ebben Dakota Johnson karakterének sosem azzal van gondja, hogy hogyan szerezzen magának pasit. Hanem azzal, mihez kezdjen magával, amikor épp nincsen kapcsolatban. Hogyan kapcsolódjon igazán a barátaihoz, és önmagához. Valószínűleg Alice-nek (merthogy így hívták a lányt) az alábbi zodiákusok közül az egyik lehet a csillagjegye. Ők ugyanis hozzá hasonlóan gyűlölik a szingliséget.

Bika

A Bika nem érzi magát teljesnek addig, amíg nem találta meg a társát. Amikor szingli, első randikról, romantikus vacsorákról és romantikus filmeket megszégyenítő szerelembe esésről ábrándozik. Ha a telefonja nem küld napjában ezer értesítést a lehetséges jelöltekről, teljesen kétségbeesik. Mintha színt vesztett volna a világa. Inkább fenntart számos unalmas párbeszédet a Bumble-ön, minthogy ne legyen aktív egyáltalán a randiappokon. Végsősoron a célja egy hosszútávú kapcsolat, ami stabilitást és kényelmet hoz az életébe.

Hogyan legyünk szinglik?

Jelenet a Hogyan legyünk szinglik? c. filmből (Fotó: Profimedia)

Rák

A Rák is egy kapcsolat stabilitását és könnyedségét keresi, így mikor egyedülálló lesz, elveszettnek, sodródónak érzi magát. Különösen azért, mert rengeteg energiát fektet bele abba, hogy megteremtse a tökéletes otthont magának és a szerelmének. Ekkor van igazán elemében: amikor felébredhet valaki mellett, amikor hazamehet valakihez, és amikor gondoskodhat valakiről. Imád randikat szervezni, meglepetést okozni. 

Mérleg

Ha a Mérleg szingli, észreveszed: egy nagy adag stressz olyankor az egész ember. Olyan nagyon vágyik egy kapcsolatra, hogy titokban még akkor is a randiappokat csekkolja, amikor éppen élőben ismerkedik valakivel. Ha pedig érzi, hogy az aktuális hódítójával nem lesz semmi, kicsekkol, és fejben már a következő lehetőséget keresi. A célja? Hogy minél gyorsabban találjon magának valakit. Még akkor is, ha ez állandó drámát jelent – még ez is jobb opciónak hangzik számára, mint a szingliség nyugodtsága.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top