nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik utálják a konfliktusokat

Csillagjegyek, akik utálják a konfliktusokat

A következő csillagjegyek ha tehetik, kerülik a konfliktusokat.

Vízöntő

A Vízöntő szabad szellemű jegy. Harcol azért, ami fontos neki, és igyekszik olyan munkát is találni, ahol jó ügyért állhat ki. Ha azonban párkapcsolatról van szó, a Vízöntő csak jól akarja magát érezni. Talán dühös lesz egy pillanatra, amikor valami zavarja, de hamar túllép rajta, nem akar vitát, nem akar feszültséget, ezért inkább jobbnak látja elkerülni a vitás helyzeteket.

Csillagjegyek, akik utálják a konfliktusokat

(Fotó: unsplash)

Halak

A Halak túlságosan romantikus és álmodozó ahhoz, hogy olyan fárasztó és stresszes dolgokkal foglalkozzon, mint a konfliktusok. Ha mégis nézeteltérés van a láthatáron, ő lesz az, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy ez az állapot ne maradjon fenn sokáig.

Mérleg

A Mérlegnek nincs is más vágya, mint a béke, a harmónia és az egyensúly. Tudja, hogy az egyensúlyhoz néha el kell simítani egy-egy konfliktust, de jobban szeretné, ha az inkább magától múlna el úgy, hogy neki ne kelljen foglalkoznia vele, vagy inkább az lenne a legjobb, ha nem is lennének konfliktusok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top