nlc.hu
Horoszkóp
Te várod már a nyarat?

Csillagjegyek, akiknek nem ez lesz életük nyara

A következő csillagjegyeknek nem lesz annyira felhőtlen nyara, mint ahogy azt eltervezték.

Ikrek

Stresszes időszak veszi kezdetét a nyár beköszöntével. Azt sem tudod, hol áll a fejed, amiből nagyon komoly konfliktusaid lehetnek majd. Elfelejted a találkozókat, rosszkor mondasz rosszat, mintha nem is ott lennél fejben, ahol kellene. Konfliktusokkal teli lesz a nyár, ha nem kapod picit össze magad fejben! 

Csillagjegyek és a nyár

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

Sok energiád elmegy az idegeskedéssel, és azt érzed, hogy egy nagy káosz közepén vagy egyedül. Nehéz lesz elmondanod bárkinek is, hogy bajban vagy, és a problémádra nem találsz megoldást. Nagyon szégyelled magad, de ezzel még nagyobb bajba fogsz sodródni. Nyisd ki a szád, és inkább ventilálj!

Skorpió

Ez a nyár nem lesz a te nyarad. Minden terved meghiúsul, minden elképzelésed valahogy a kukában végzi. Ne keseredj el, ez egyszerűen nem a te időszakod, próbáld elfogadni és így is kihozni belőle a legtöbbet. Próbáld magad összeszedni, és találni valami rendszert az életedben, több tervet kiötölni, ellenkező esetben, nagyon nehéz hónapok elé nézel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top