nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akikre sötét erő hat

Csillagjegyek, akikre sötét erő hat

A következő csillagjegyeknek szó szerint démonjaik vannak.

Kos és a Skorpió démona a korrupció

A korrupció szónak többféle jelentése van, ám elsődlegesen tisztességtelen magatartást, törvénybe ütköző cselekedetet értünk alatta. A Kos és a Skorpió uralkodó bolygója a Mars, ezért ők nem sokat haboznak, hogy megszegjenek-e bizonyos szabályokat, amivel előnyhöz juthatnak. Valójában a megvesztegetés sem áll távol tőlük, amennyiben úgy kívánja az érdekük. Mindkét csillagjegy céltudatos és nagyon szorgalmas típus, ez a tulajdonságuk inkább háttérbe szorul, amikor felülkerekedik a sötét oldaluk.

Csillagjegyek és a démonjaik

(Fotó: unsplash)

Rák és az Oroszlán démona a gonoszság 

A gonoszságnak, az aljasságnak sokféle összetevője lehet. A Rák és az Oroszlán alapvetően nagyon szeretetre méltó csillagjegyek, ugyanakkor még ők is hajlamosak lehetnek jóval nagyobb szerepet szánni a sötét oldalnak, mint kellene. Az Oroszlán uralkodó bolygója, a Nap, míg a Rák a Hold hatása alatt áll, ezért is táplálják gyakran a bennük élő démont.

Bak és a Vízöntő démona a vétkezés

A törvény megsértése, a jó erkölcsbe ütköző cselekedet az, amitől a Bak és a Vízöntő biztosan nem riad meg. Legalábbis eleinte, mert életük későbbi szakaszában, uralkodó bolygójuk, a Szaturnusz rákényszeríti őket, hogy tanulva az ifjúkori hibákból, nagyon is következetesen tartsák be az előírásokat. Meghökkentő cselekedeteikkel gyakran a megbotránkoztatás a céljuk, ami ugyanakkor az esetek többségében visszafelé sül el. Ha szükséges, engednek a démonoknak és mindent megtesznek, hogy eljussanak a valódi céljaikhoz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top