nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik a nyugalom nagykövetei

Csillagjegyek, akik a nyugalom nagykövetei

Nagyon békések, és ezért rettenetesen irigyeljük őket.

Ikrek

Az Ikrek tiszteletben tartják mások személyes terét és értékrendjét, ugyanakkor ezt ők maguk is elvárják viszonzásul. Még olyan helyzetekben is képesek higgadtak maradni, melyekben a legtöbb ember már elveszítené a hidegvérét. Egyetlen dolgot nem hajlandók eltűrni: ha igazságtalanul bántják őket. Minden más esetben a nyugalom szigetei. Nem hajlandóak senki miatt idegeskedni.

Csillagjegyek, akik a nyugalom nagykövetei

(Fotó: unsplash)

Vízöntő

A Vízöntő számára a béke egyszerűen alapszükséglet. A jegy szülöttei legszívesebben a saját útjukat járják, olyan utakat, melyeket előttük nem taposott ki senki, mindezt pedig a belső erejükre és lelki békéjükre alapozva teszik. Nagyon nyugodtan állnak hozzá a problémákhoz, és minden kreativitásukat bevetve igyekeznek megoldani az adott helyzetet.

Szűz

Mindig igyekszik megőrizni a hidegvérét. Nem foglalkozik másokkal, csak és kizárólag a saját és környezete dolgaival. A stresszes helyzetekbe nem merül bele, inkább minél előbb megoldja, hogy aztán ne szüljön semmi feszültséget vagy vitát. Példaértékű az a nyugodtság és önuralom, ami a Szüzekre jellemző.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top