nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik kikészülnek júniusban

Csillagjegyek, akik kikészülnek júniusban

Ezek a csillagjegyek megszenvedik a júniust.

Skorpió

Április 22. óta, az egyik uralkodó bolygód, a Plútó is hátráló mozgást végez, ezért mostanában igencsak rád jár a rúd, nem véletlenül érzed magad meglehetősen fáradtnak, enerváltnak. Inkább a magányodba vonulsz, nem igazán vágysz a körülötted élők társaságára. Az Ikrek jegyében álló Nap és Merkúr bolygó ugyanakkor felébreszti benned az erőt, a szenvedélyt, az ösztönöket. Nem véletlenül nem találod most a helyed. A harc, az önmarcangolás helyett próbáld meg elfogadni ezt a mostani helyzetet, az energiákat fókuszáld a legfontosabb feladatokra, és akkor kevésbé érzed a feszültséget. Nem ez lesz életed júniusa, fogadd el.

Csillagjegyek, akik kikészülnek júniusban

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Nagy lendülettel és lelkesedéssel indult az év. Rengeteg terv volt a fejedben, de úgy érzed, júniusra kiüresedtél. Állandóan fáradt vagy, feszült és a belső szorongásod miatt már az éjszakáid is álmatlanok. A június még nem lesz a te hónapod, de ki kell tartanod, megoldást kell találnod. Ne a barátaidban vagy a családtagjaidban keresd a hibát. Nem ők tehetnek arról, hogy most neked egy nehezebb időszakod van. Próbáld megoldani a helyzetet, igyekezz belőle kifelé lábalni, ne pedig az önsajnálatban elmerülni. Ennek semmi értelme, és ezt te is nagyon jól tudod! Ez nem te vagy! Vedd a kezedbe a júniust, és az év hátralévő részét is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top