nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi horoszkóp csillagjegyeknek

Csillagjegyek színes, pezsgő hétvégéje – Szerelmi horoszkóp 2024. június 1-2.

Vidám, tüzes hétvégétek lehet kedveseddel, repüljetek a jókedv szárnyán.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kiteljesedhetnek energiáid ezen a hétvégén. Még az is megeshet, hogy minden vágyad teljesül – de azért ne bízd el magad… A legnagyobb csapda, ami most előtted állhat, a türelmetlenség. Maradj megértő pároddal és várakozás közben is őrizd meg humorérzékedet.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy nagyon fáradtnak és kimerültnek érzed magad egy húzós hét után, mégis engedned kéne kedvesed unszolásának, ha valamilyen aktív programra igyekszik rábeszélni. Végy erőt magadon, hidd el, csak elindulni nehéz, utána már jó buli lesz…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Energikusan és aktívan indulhat a hétvége, tartsd is meg ezt a lendületet, igazából akkor is tudsz pihenni és feltöltődni, ha mozgásban maradsz. Fontos, hogy a pörgés ellenére várd be kedvesedet, légy vele megértő és türelmes.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmiképp se érezd magad magányosan ezen a hétvégén. Akár extra pörgős programba is belevághatnál, még jobb, ha kedveseddel együtt mentek. Társaságban, családdal, barátokkal töltsetek minél több időt, feloldódva a szeretetteli légkörben.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Igazán inspiráló és tüzes hétvégétek jöhet pároddal, de nagyon fontos, hogy találjátok meg az egyensúlyt a pörgésben. Minden mozgalmassága ellenére is jó, ha van ebben a két napban egy olyan nyugvópont, ahol együtt megpihenhettek.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kedvesed jobban pöröghet most, mint te, de ha így is van, nem kell emiatt rosszul érezned magad. Egyrészt képes vagy rá, hogy felvedd vele a ritmust, de ha ez most mégsem megy, az sem tragédia. Akkor is össze tudtok hangolódni, ha most esetleg eltérő ritmusban haladtok előre.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most talán egy fokkal könnyebb lehet döntened a nehéz helyzetekben. Nem is kell most egy helyben toporognod, inkább vesd bele magad a hétvége színes forgatagába. Pároddal ne mondjatok vissza semmilyen családi, baráti programot, együtt ugorjatok fejest a vendégségbe (vagy vendéglátásba).

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kell véka alá rejtened kedvesed előtt érzéki vágyaidat. Óvakodj a kerülő utaktól, bátran kifejezheted érzelmeidet egyenesen. Lehet, hogy pont így kerülhetsz el egy kellemetlen helyzetet vagy beszélgetés. Tiszta és őszinte szándékkal, szerelmes érzelmeiddel megelőzöd a bajt.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Válasszatok színes programokat pároddal, akár olyasmit is próbáljatok ki, amire eddig nem volt lehetőségetek. Mehetsz arra, amerre érdeklődésed húz, de párodnál mindent ütne, ha türelmesen végighallgatnád és tudnál lelkesedni az általa mondottakért…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagyon fontos, hogy kifejezd kedvesednek, hogy milyen sokra értékeled őt és kapcsolatotokat is. Ez olyan felszabadító lehet, hogy egyenes út vezet ahhoz, hogy egy aktív, pörgős hétvégét töltsetek együtt. Az pedig hab a tortán, ha türelemmel fordulsz felé.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mély vágyaidat és érzelmeidet öntsd bátran kedvesedre, nem kell kerülgetned, állj nyíltan elé és vállald fel szerelmedet. Nem kell bonyolítani semmilyen helyzetet, csak add a legjobb formádat aktívan és célratörően.

Fiatal lány a pipacsföldön piros sállal

Fotó: Getty Images

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Álmodozás helyett igyekezz meglátni, hogy mi az a sok konkrét dolog, ami pozitív a kapcsolatodban és amiért igazán hálás lehetsz. Ne keress kifogásokat, ha párod egy új akciótervvel áll elő a hétvégétekkel kapcsolatban.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik felkavarják az életed Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top