nlc.hu
Horoszkóp
Zámbó Krisztián még mindig nem épült fel balesete után

Zámbó Krisztián még mindig nem épült fel balesete után

Zámbó Krisztián több mint egy hónappal ezelőtt esett le biciklijéről, jobban van, de még mindig nehezen viseli a jelenlegi helyzetét.

Zámbó Krisztián áprilisban az Ázsia Expresszről való hazatérése után bicikli balesetet szenvedett. Az énekes eltörte a könyökét és a csuklóját is, emellett több bordája is megrepedt. Bár Krisztián jó ütemben gyógyul, mint nemrég kiderült, a sérülései miatt fizikoterápiára kell járnia, lelkileg pedig egyre nehezebben viseli a bezártságot és a tehetetlenséget – írja a Blikk.

Zámbó Krisztián még mindig nem épült fel balesete után

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

“Fizikoterápiára járok, hál’ Istennek egyre jobban gyógyulok, bár a bordámmal még kicsit szenvedek. Felszedtem egy jó pár kilót, kicsit ellustultam, de nyilván ez amiatt is van, hogy a sérülések akadályoznak a mozgásban” – mondta Zámbó Krisztián a Borsnak.

Takács Zsuzska, Krisztián párja is nyilatkozott korábban a baleset kapcsán:

“Jól vagyunk, köszönjük! Nehéz időszakon mentünk/megyünk keresztül a balesete óta, de szerencsére már kifelé haladunk belőle.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top