nlc.hu
Horoszkóp
Nyári pénzhoroszkóp

Ennek a 6 csillagjegynek pénzt hoz a nyár

A bőség, a gyarapodás és a nagy szerencse bolygójának tarott Jupiter évente egyszer vált jegyet, amire idén épp a nyár küszöbén kerül sor.

Május 26. minden csillagjegy számára fordulópontot jelent, ekkor ugyanis az Ikrek jegyébe lép a Jupiter, ami sok dolgot egész más megvilágításba helyez. Lesznek, akik számára kimondottan inspiráló és gyümölcsöző időszak veszi kezdetét, mások viszont úgy érezhetik, hogy kicsúszik a kezükből az irányítás, és nehezen látják át a hirtelen kaotikussá vált lehetőségeket. 

horoszkóp ábra az állatövi jegyekkel

Teljesen mindegy, melyik jegyben születtél, a Jupiter hatását így vagy úgy, érezni fogod a bőrödön. Fontos kérdések merülhetnek fel benned, amelyekre szüntelenül keresed majd a válaszokat, de az sem kizárt, hogy olyan beszélgetésekbe csöppensz bele, amelyek felnyitják a szemedet és ráébresztenek korábban rejtve maradt összefüggésekre.

Hat jegy, akinek bőséget hoz a nyár

Az itt szereplő hat csillagjegy erre a korábbinál sokkal pezsgőbb és mozgalmasabb időszakra a kiaknázandó lehetőségek tárházaként tekint, és jelentős anyagi gyarapodásra tesz szert.

Ez a nyüzsgéssel és újdonságokkal teli periódus az egész nyarat lefedi, sőt még koraősszel is kitart: a Jupiter majd csak október 9-én kezd úgynevezett retrográd, azaz hátráló mozgásba, ami egy kicsit (de semmiképp sem teljesen!) behúzza majd a féket. Addig pedig élvezz ki minden kínálkozó alkalmat!

Megnézem
Összes kép (6)

Nyitókép: Getty Images – sarayut Thaneerat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top