nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek feladja a leckét a nyár

Csillagjegyek, akiknek feladja a leckét a nyár

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon nem lesz felhőtlen nyaruk.

Kos

A Kos veleszületett türelmetlensége időnként elviselhetetlennek tűnik. Ahelyett, hogy a frusztrációidat hagyod gyűrűzni, próbálj meg inkább kitörni belőle, például egy kiadós testmozgással. A nyár tökéletes időszak ehhez. Bár annyi szorongás van benned, hogy azt ezen a nyáron nem tudod megoldani.

Csillagjegyek, akiknek feladja a leckét a nyár

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Stresszes időszakban vagy, még szétszórtabb és idegesebb vagy, és a csillagok állása szerint ez egyelőre nem is lesz jobb a következő hónapokban. Elfelejted a találkozókat, rosszkor mondasz rossz dolgokat, a barátaiddal sok konfliktus elé nézel. A legjobb mód ennek az időszaknak az átvészelésére a nem cselekvés.  

Skorpió

Szeretnél falat építeni a saját védelmed érdekében, mert minden külső erő túlterheli. De a nyár nem arról szól, hogy bezárkózz, és magadat védd. Bármennyire is nehéz egy időszakban vagy, nem szabad elszeparálnod magad a világtól. Ez semmi jót nem fog szülni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top