nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek az ígéret szent

Csillagjegyek, akiknek az ígéret szent

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon fontos, hogy amit megígértek, azt be is tartsák.

Rák

A Rák minden tőle telhetőt megtesz azokért, akiket szeret, nincs is olyan kérés, amit ne teljesítene. Védelmezi, óvja őket, és biztos akar lenni abban is, hogy semmiben sem szenvednek hiányt. A legközelebbi barátairól is úgy gondoskodik, mint a családtagokról. Örömmel tesz eleget a kérdéseknek. Ha ő megígér valamit, azt egészen biztos, hogy végre is hajtja.

Csillagjegyek és az ígéretek

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Nyersnek, durvának tűnhet a Skorpió, de egy dolgot biztosan nem lehet róla állítani, mégpedig, hogy megbízhatatlan lenne. Akikhez igazán szoros szálak fűzik, azokért nincs olyan dolog, amit ne tenne meg.  Amire a szavát adja, azt minden körülmények között be is váltja.

Halak

Nála soha nem kell azon aggódnod, ha a szavát adja valamire, akkor az úgy is lesz. Nem ígérget könnyelműen, amire rábólint, azt minden körülmények között teljesíti. Nála valami nagyon rendkívülinek kell történnie ahhoz, hogy megszegje az ígéretét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top