nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Lassítsatok és egyeztessetek! – Szerelmi horoszkóp 2024. június 8-9.

Fontos lenne megállni egy pillanatra és tisztázni, hogy vajon ugyanabba az irányba haladtok-e.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat még szelídebben, mély érzelmekkel átitatva telhet, a vasárnap viszont újabb lendületet, de feszültséget is hozhat. Az aktívabb, sportos közös program kedveseddel segíthet összehangolódni. Az irreális terveket most el kéne engedned.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton add át magad mély és szerelmes érzelmeidnek, keresd meg a legszebb formáját, ahogy ezt kedvesed tudtára adhatod. A vasárnap tüzesebb, energikusabb impulzust hozhat, ha erre rácsatlakozol, könnyebb lesz felvenned a tempót és haladni közös dolgaitokkal. Engedj, ne állj bele a vitába!

Cica lemancsolja a kutya orrát

Fotó: Getty Images

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton lassítsatok, adjatok időt a közös megállásnak, pihenésnek, feltöltődésnek. Lehet, hogy pontos elképzelésed van a hétvégéről, de kedvesed biztosan hálás lesz, ha egyeztetsz vele és kikéred az ő véleményét is. A vasárnap feszültséget hozhat, de együtt könnyebb lesz venni az akadályt.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén még magadhoz képest is érzékenyebb lehetsz. Fordítsd ezt a javadra, hangolódj még jobban párodra, és igyekezz nem megsértődni, ha esetleg furcsa visszajelzést ad valamire. Inkább próbáld kideríteni, hogy mi áll a háttérben.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Add meg a lehetőséget párodnak, hallgasd meg figyelmesen és valóban arra reagálj, amit ő mond, ne a saját mondandódat ismételd. Ne várd el tőle, hogy gondolatolvasó legyen. A legjobb, amit most tehetsz, hogy megteremted a megfelelő hangulatot a gyengéd összebújásra, hogy mindkettőtökben oldódhasson a stressz.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nézz magadba, őrizgetsz-e nehéz emlékeket, neheztelést pároddal kapcsolatban. Ezekkel terhelve egyre nehezebb lesz közösen tervezni a jövőt. Koncentráljatok egymásra és egyeztessetek. Senki más jóváhagyására nem kell várnotok, senki másnak nem kell megfelelnetek, ha kettőtökről van szó.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Csillapítsd szorongásodat azzal, hogy megengeded magadnak a lelassulást, a végiggondolást, akár pároddal együtt. Ha egy nehéz hét áll mögöttetek, még fontosabb, hogy együtt élvezzétek a hétvége kínálta, akár egyszerű örömöket is.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Elégedetlenkedőnek, akár nyűgösnek tűnhetsz, ha nem kommunikálsz nyíltan és egyértelműen párod felé. Pedig jó lenne még a hétvége elején tisztába tenni a helyzetet, hogy ne árnyékolja be közösen töltött időtöket. Az egymásnak feszülésben most jobban teszed, ha te engedsz először.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kell elkapkodni semmit, akkor sem, ha belülről érzed a sürgetést vagy kívülről a nyomást. Rossz irányba vihet, ha elhamarkodottan lépsz a gázra. Kár lenne harcolnotok pároddal, amikor közös megegyezésre is juthatnátok, bár lehet, hogy mindkettőtöknek engednie kéne valamiben.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Óvakodj attól, hogy felhánytorgatott párod vélt vagy valós hibáit. Ha érzékenyen érint valami, inkább tisztázzátok, hogy megkönnyebbülve végre a közös jövőt tudjátok tervezni. Egymást támogatva alakulhat ki köztetek a megfelelő összhang, amivel vasárnapra – a feszültségek ellenére – energikusabbá válhattok.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Koncentrálj arra, ami valóban táplálja a lelkedet, amire még a rosszabb napokon is támaszkodni tudsz kapcsolatodban. Tervezzetek közösen, pontosítva, hogy mit is akartok ettől a hétvégétől. A szombat inkább az összebújásé legyen, vasárnapra pedig energikus programot álmodjatok meg, melyben levezetitek a feszültséget.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy ölelés, egymásban feloldódás enyhítheti a hétvége feszültségét. Ha együtt tervezitek a következő közös lépéseteket, könnyebb lesz követni ezt a kitűzött irányvonalat. Bízz ösztöneidben! A te szavad ugyanolyan erővel érvényesülhet, nem kell alávetned magad a másik akaratának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top