nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Koncentrálj a célodra! – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. június 10-16.

Hasznos, ha időnket és erőforrásainkat célzottan osztjuk be és irányítjuk a héten, megelőzve ezzel a nagyobb konfliktusokat.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy az elmúlt időben azt mondogattad magadnak, hogy haladj töretlenül előre megállás és pihenő nélkül, de elképzelhető, hogy most egy kicsit lassítanod kéne és a megfontoltságot emelni a tüzes lendület elé. Külön figyelned kell erre, hiszen nem ez az alapműködésed, de most lehet, hogy megérné…

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

A héten olyan energikus erőket ébreszthetsz fel magadban, melyek segítenek célod felé törni és egyértelművé tenni szándékaidat. Ne hezitálj sokat a döntéssel, tűzd ki a határköveket, melyeket ezen a héten el szeretnél érni, készíts akciótervet és vesd bele magad a tennivalókba.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Bármilyen energikusnak érzed is magad, ajánlott lenne felmérned jelenlegi valós energiaforrásaidat, nehogy elszámold magad. Mielőtt beleveted magad a céljaid felé vezető munkákba, hasznos egy alapos tervezés és erőfelmérés, nehogy út közben, hideg zuhanyként érjen a felismerés, hogy valami hiány van…

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Minél inkább összerendezed magad, annál jobban tudsz kitűzött céljaidra koncentrálni. Ez pedig elengedhetetlen, nehogy már a hét elején összegabalyodjanak terveid és kútba essen, amit elhatároztál. Nem baj, ha most lassabban haladsz, de az legyen biztos.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Koncentrálj a célodra, ugyanakkor a rád jellemző derűvel és nagyvonalúsággal fogadd a konfliktusokat. Ha nyitottságodat képes vagy megőrizni a legkeményebb helyzetben is, akkor felcsillan előtted a kiút, akár több is, így a választás lehetőségét is megkaphatod.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Abban nincs hiba, hogy szisztematikusan, rendezetten haladj célod felé, folyamatosan keresve a tökéletességet – ez lényed legmélyéből fakad. Most mégis úgy kéne a dolgaidra tekinteni, hogy nagyobb szabadságot adsz mind a formáknak, mind pedig a többiekkel való kapcsolatodnak.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Sokféle út vihet el kitűzött célodig, lehet hosszabb-rövidebb, könnyebb-nehezebb, és bár persze érdemes végiggondolnod a szempontokat és gondosan tervezned, de ha nem vigyázol, elveszhetsz a lehetőségek dzsungelében. Válassz egy utat célodig és ahhoz tartsd magad a héten!

Célba dobó kéz

Fotó: Getty Images

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

A héten érdemes előtérbe helyezned a kapcsolataiddal, különösen a párkapcsolatoddal összefüggő célokat. Utat adhatsz a legmélyebb, szívből jövő érzelmeknek. Mindenképp olyan megnyilvánulási formát kéne keresned, amivel vonzod a másikat, nem pedig elriasztod.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Bármilyen tüzesen vetnéd is magad célod felé, lehet, hogy most le kéne lassítanod és felmérned az előtted álló lehetőségeket. Minden út rejt magában csapdákat és nehézségeket, ezt valószínűleg nem tudjuk megspórolni, de nem mindegy, hogy mennyi van ebből és milyen mélyek.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Könnyebben elérheted céljaidat, ha változtatsz kicsit a kommunikációs formáidon vagy szokásaidon. Szabadságodban áll módosítani ezeken, csak figyelned kell, mert egy-egy helyzet óhatatlanul a megszokott reakciókat fogja előhozni.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

A hét kihívást hozhat olyan szempontból, hogy mersz-e az értékrendednek megfelelő döntést hozni. Nyugodtan lassíts le és gondold végig azt, hogy ezt hogyan kommunikálod a környezeted felé. Szeretteidre bizton számíthatsz, hogy elegendő teret adnak neked és fel tudsz lélegezni.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ne hezitálj és ne vessz el a múlton való rágódáson vagy a jövőről való ábrándozásban, koncentrálj arra, amit itt és most meg tudsz tenni céljaid érdekében. Az előtted álló utat képlékenynek és instabilnak érezheted, ami persze nem könnyíti meg a dolgodat, de koncentrálj csak a következő lépésre.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akiknél van második esély Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top