nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek feszültséggel teli lesz a hetük

Csillagjegyek, akiknek feszültséggel teli lesz a hetük

Ezeknek a csillagjegyeknek konfliktusokat, feszültséget hoz ez a hét.

Nyilas

A Nyilas segítséget kérhet a héten egy olyan embertől, akiben nagyon megbízik. Sajnos a kapott tanács még nagyobb bajba sodorja, amitől rettentő stresszes és feszült lesz a Nyilas a héten. Mindig van mit tanulni az adott helyzetből, ez példásul arra tanítja, hogy a tanácskérés egy dolog, de végül a döntésnél, ne mások véleményére hagyatkozzon.

Csillagjegyek, akiknek feszültséggel teli lesz a hetük

(Fotó: unsplash)

Bika

A Bikának mindenre van egy jó terve, de előfordul, hogy nála is hiba csúszik a rendszerbe. Egy ilyen tévedésére derülhet fény a héten, ami borítja a terveit, és kicsit az idegrendszerét is bomlasztja. Semmi nem úgy jön össze, ahogy tervezte, ez pedig a Bikában óriási feszültséget szült.

Ikrek

Az Ikrek töretlen önbizalma mégis megtörni látszik a héten, amikor rájön, hogy nem minden úgy történik, vagy úgy működik, ahogy ő elképzelte. Ez nem kis feszültséget fog generálni a barátok és a család körében. Az Ikreknek nem ez lesz az élete legfelemelőbb hete, az biztos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top