nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik sikeresek, ezért nem népszerűek

Csillagjegyek, akik sikeresek, ezért nem népszerűek

Ezek a csillagjegyek nagyon sikeresek az élet minden területén, ezért nem is szeretik őket.

Nyilas

A Nyilas a Jupiter bolygó oltalma alatt áll. Ez a bolygó pedig a nagy szerencse, a siker jelképe. Nem véletlen, hogy a Nyilas képviseli az asztrológiában az erőt, a sikert, az élet élvezetét és szeretetét. A Nyilas vidám és optimista, nyitott és szabad lelkű csillagjegy. Munkájában nagyon pontos és szigorú, és bizony az arrogancia sem áll tőle távol. Viszont ez a keménység és határozottság viszi őt előre a siker felé vezető úton. Sokan nem kedvelik a Nyilast pont azért, mert nyers, kitartó, céltudatos és sikeres!

Csillagjegyek, akik sikeresek, ezért nem népszerűek

(Fotó: Getty Images)

Bak

A Nyilas mellett a Bak a másik leginkább gyűlölt csillagjegy. Sokan nem értik, hogyan lehet a Bak sikeres, de csak azért nem értik, mert őt magát sem értik. A Bak szívós, rendkívül kitartó, soha nem adja fel a céljait. Hűvös és távolságtartó, ez igaz, a barátságot és a munkát nem egyezteti össze. Nagyon megfontolt, minden döntését alaposan átgondolja. A legfegyelmezettebb csillagjegy valamennyi közül. Amikor munkáról és a sikerről esik szó, az érzelmeit teljesen kizárja, ő mindig racionálisan, érveket felsorakoztatva dönt. Ez a Bak titka, ezért annyira sikeres!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top