nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akiknek feldobják a labdát – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. június 24-30.

Tőled függ, hogyan reagálsz. Légy szemfüles és lásd meg a kihívásokban a lehetőséget.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Múltbéli leckékből okulva felkészülten várhatod az új, akár váratlan szituációkat. Lehet, hogy nem lesz egyértelmű a helyzet, adj magadnak időt. Hidd el, nem omlik össze a világ, ha nem reagálsz egyből. Gondolj végig minden eshetőséget.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy úgy érzed, újra és újra leckéket dob fel neked az élet. Mérd fel értékeidet, melyből számtalan van, mert köztük van esélyed megoldást találni. Engedd felszínre törni kíváncsiságodat, és ugorj fejest az újba. Ha elszalasztod a lehetőséget, ki tudja, mikor adódik újra.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Most különösen fontos lenne, hogy tetteid összhangban legyenek azzal, amit mondasz és persze azzal, amilyenné válni szeretnél. A legkisebb helyzet is jól jöhet, amit a héten eléd tár a sors, hogy kipróbáld magad és megmutasd képességeidet.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Próbáld tartani a lépést az újdonságokkal. Tőled függ, hogy egy feldobott labdára hogyan reagálsz, add meg magadnak a lehetőséget, hogy szabadon dönthess a helyzetben. Ösztönöd csalhatatlanul súg, csak hallgatni kell rá.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Bár tombol a nyár, neked is lehet olyan időszakod, amikor kicsit visszahúzódsz és nem azonnal reagálsz egy váratlan helyzetre. Lehet, hogy te magad vagy, akit kényelmetlenül érint a lassítás vagy akár a várakozás, de a megfontoltság most nyerőbb lehet, mint egy impulzív reakció.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Rád aztán lehet számítani, ha felelősségvállalásról van szó. Most olyan dolgok is szembejöhetnek, melyekkel már találkoztál és akár meg is küzdöttél. Ne bánd az ismétlést, mert ez fog igazán megerősíteni.

Fiatal nő teniszezik

Fotó: Getty Images

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Ne keseredj el akkor sem, ha ismétlődő helyzetben találod magad, ez valószínűleg azt mutatja, hogy valamivel ott még szembesülnöd kell. Élj inkább a kínálkozó lehetőséggel és próbálj újszerű megoldást találni, ne menekülj a régi rutinba.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

A héten talán még intenzívebben tudsz rácsatlakozni belső hangodra, és arra az ösztönző erőre, mely a jó irányba visz. Ha nehéznek érzed, az jó jel, mert azt mutatja, hogy van itt még mit tanulni. Szép nyugodtan, saját tempódban haladj előre ezen a héten, csak semmi kapkodás!

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Vidám és napfényes személyiségeddel szerelhetsz le most bármilyen támadást. A múltból is feltámadhat valami, amiről azt hitted, hogy már végleg leszámoltál vele és magad mögött hagytad. Reagálj most másképp, mint szoktál és figyeld az eredményt…

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Régi, jól bevált viselkedési mintáid egyből bekapcsolhatnak, ha helyzet adódik, de kérdés, hogy ezek valóban beválnak-e. Ne tarts az átalakulástól, változtatástól, lehet, hogy érdemes most egy új stratégiát kipróbálni.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Ha helyzetbe kerülsz, elsősorban arra ügyelj, nehogy kikezdje önbizalmadat és magabiztosságodat. Egy külső szem számára akár reménytelennek is tűnhet egy helyzet, de te még ekkor is képes vagy meglátni a kivezető utat és megtalálni a legkreatívabb megoldást.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy nem pont olyat ad most az élet, amilyet megálmodtál, de neked is van beleszólásod a dolgokba… Az sem baj, ha egy új helyzet átértékeli akár világképedet, akár az önmagadról alkotott képet. Csak rázd meg magad és lesz erőd újból építkezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top