nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik megérzik, mi fog történni

Csillagjegyek, akik megérzik, mi fog történni

Ezeknek a csillagjegyeknek van egy szuper képességük, valamilyen szinten képesek a jövőbe látni.

Oroszlán

Az Oroszlán igazi látnok. Kreatív tervező és gondolkodó, nem mellesleg rendkívül magabiztos hozzáállásának köszönhetően ő mindig bizakodóan tekint a jövő elé. A céljait mindenkor meg is valósítja. Bámulatos ötleteivel előre látja a trendeket. Ha oly szerencsés, hogy vezetőként vagy önállóan dolgozhat, még tisztábban látja, merre vezet az út a jövője felé. Magánéletében is megérez dolgokat. Figyel a megérzéseire, és a jelekre is. Szuperképességét remekül használja.

Tényleg olyan, mintha a jövőbe látna

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek folyamatos tudásszomja miatt remekül átlátja az összefüggéseket, így kiváló érzékkel tapint rá az új tendenciákra. A jövőről szőtt elképzelései sokak szemében talán túl merésznek tűnhetnek, de végül mégis mindig neki lesz igaza. Nemcsak beszélgetni szeret, hanem figyelmesen hallgat másokat, így gyűjtve folyamatosan az inspirációkat, amelyekből aztán nagyszerű terveket készít. Tudásának segítségével átlátja az összefüggéseket, de rá is érez dolgokra. Tényleg olyan, mintha a jövőbe látna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top