nlc.hu
Horoszkóp
Júliusi horoszkóp

Ezt az 5 csillagjegyet nagy szerencse éri júliusban

Az égiek igen kegyesek lesznek néhány csillagjegyhez: szerelmet, szakmai sikereket és több kedvező lehetőséget is tartogatnak júliusra a legszerencsésebbeknek!

Július az érzelmes és érzékeny Rák csillagjegy hava, melynek során a Nap mellett a Merkúr, a Vénusz és a Hold is látogatást tesz ebben a jegyben. Ennek hatását mindannyian megérezzük majd, a legszerencsésebbeknek az elkövetkező hetekben úgy tűnhet, mintha beköltöztek volna egy otthonos kis nyaralóba, ahol mindenről egy szívmelengető emlék jut eszükbe.

szerencsehozók a 12 csillagjeggyel

Ezt ígérik a csillagok júliusra

A harcias és energikus Mars ezt az időszakot a Bika jegyében tölti, a nagy szerencse bolygójaként számon tartott Jupiter pedig az Ikrek jegyében állomásozik. Ezek a planéták arra ösztönöznek, hogy nyitottan, optimizmussal telve és játékosan tekintsünk az elénk kerülő kalandokra és kihívásokra.

A szigorú tanítómesterként aposztrofált Szaturnusz és a ködösítésre hajlamos Neptunusz a Halak jegyét szemelték ki maguknak, és arra sarkallnak, hogy új szemszögből nézzünk a múltunkra, új alapokra helyezve céljainkat.

A hirtelen változásokat mágnesként vonzó Uránusz a Bika jegyében jár, és minden erejével azon lesz, hogy kimozdítson a komfortzónánkból, illetve hogy tárt karokkal fogadjuk az ijesztőnek tűnő újdonságokat is.

Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top