nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek döntésképtelenek

Ezek a csillagjegyek döntésképtelenek

Nagyon bizonytalanok a következő csillagjegyek.

Rák

A Rák azonnal érzékeli a körülötte élők rezdüléseit, érzelmeit, a külvilágban zajló változásokat. Ezeket az erős érzelmi energiákat pedig nagyon nehezen képes kezelni, egyszerűen leblokkolja. Meglehetősen magasra helyezi az elvárásait a többiekkel szemben, emiatt gyakran csalódik, hiszen nem azt kapja, amit szeretett volna. Döntéshelyzetekben, az állandó belső szorongása miatt általában elvérzik. Képtelen dönteni vagy épp jó döntést hozni. A Rák az egyik legbizonytalanabb és legdöntésképtelenebb csillagjegy.

(Fotó: Getty Images)

(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

A Vízöntő a tökéletességre hajt. Kifelé mindenkor azt mutatja, milyen csodálatos és nagyszerű az élete, pedig ez nem teljesen így van. Sokszor úgy tünteti fel magát, mint egy erős csillagjegy, aki minden körülmények között a helyzet magaslatán áll, de ez sajnos a legtöbb esetben nem így van. Nagyon sokat vívódik, mire egy-egy döntést meghoz, de sok esetben teljesen döntésképtelen. A dicséret mindennél többet jelent neki, hiszen a félelmét és a bizonytalanságát, hogy kiderül, igazából nem is túl erős, pontosan ezzel leplezi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top