nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik meglepő hétvége elé néznek

Csillagjegyek, akik meglepő hétvége elé néznek

Ezek a csillagjegyek nem fognak unatkozni a hétvégén.

Vízöntő

Ezen a hétvégén inkább egyedüllétre vágysz, de ezt most miért tennéd? Egyedül tölteni e meleg, nyári, júliusi hétvégét? Megbolondultál? Tegyél meg mindent, amit elterveztél erre a hétvégére otthon, aztán kapcsolódj ki, a családdal, barátokkal vagy a pároddal. Menjetek kirándulni, strandolni. Menj élményeket gyűjteni, de semmiképp se ülj otthon! Nem engedd, hogy a problémák elhatalmasodjanak rajtad. Muszáj, hogy egy picit kikapcsolódj! Ezen a hétvégén ezt tartsd szem előtt! Hidd el, nagyon jó lesz, és üdítő!

Csillagjegyek és a hétvége

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

Kifejezetten nyugtalan, feszült, stresszes lehetsz egész hétvégén. Nem lesz könnyű magadra találnod, pedig muszáj lesz valamilyen szinten lenyugtatni magad. Az is biztos, hogy meg kell állnod majd egy pillanatra, és átgondolni, hogy mi az igazán fontos érték, cél. Próbáld kitalálni, miben és hogyan érdemes változtatnod. Szánj időt a családra és a barátaidra is, akiket nagyon elhanyagoltál az elmúlt időszakban. Éld meg a nyarat, mert hamar elszalad!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top