nlc.hu
Horoszkóp
Nagy változásokat hozhat a Mars-Uránusz együttállás

Nagy változásokat hozhat a Mars-Uránusz együttállás

Július 15-én 15:52-kor lesz a Mars-Uránusz együttállás. Mivel 2 lassú bolygóról van szó, hatásuk előtte és utána 10 nappal érvényesül. Az együttállás a Bika jegyében lesz, ami kihívás elé állítja az összes jegyet.

Július 15-én Mars-Uránusz együttállás lesz, amit a csillagjegyek nagyon megfognak érezni.

Régi vs. új

A szembenállás mindig valamilyen egymásnak feszülő energiát jelül. Az Uránusz a robbanásszerű változás jelölője, a Mars pedig a cselekvő erőé. Mindebből feltételezhető, hogy valamiféle erő a változás ellen „harcol” ebben az időszakban.

Nagy változásokat hozhat a Mars-Uránusz együttállás

(Fotó: Getty Images)

Düh és viták hada

A fent leírt egymásnak feszülés erős energiákat szabadíthat fel bennünk is, frusztrációval és dühvel reagálhatunk a feszült energiára. Az, hogy pontosan hogyan reagálunk, persze függ attól, hogy a személyes képletünkben milyen bolygókat érint az aktuális szembenállás

Nagy változások

Bár erős küzdelem folyik a változással szemben az időszak alatt mégis nagy áttörések jöhetnek létre, hiszen két nagy erő kapcsolódik egymáshoz, még ha feszült is ez a kapcsolat.

Az életünk alapjai is megrendülhetnek. Szóval nagyon kell értékelni és/vagy vigyázni mindarra, ami stabilitást jelent az életünkben. Ilyen a munkánk, a családunk, az egészségünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top