nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik nyomás alatt is remekül teljesítenek

Csillagjegyek, akik nyomás alatt is remekül teljesítenek

Ezek a csillagjegyek nyomás alatt is remekül teljesítenek.

Oroszlán

Ha valaha töltöttél el időt egy Oroszlánnal, tudod: az önbizalma kikezdhetetlen. Nem fél soha a középpontban lenni, megmutatni magát. Pedig ezzel a kritikusok céltáblája lesz: és ez sem tartja vissza őt. Tudja, ha nem mennek jól a dolgok, a hibákból tanulhat is. Az Oroszlán tudja, a siker csak úgy érhető el, ha kockáztat. Nagyon jól viseli, ha nyomás alá helyezik, sőt, akkor teljesít igazán jól. Nagyon jó problémamegoldó képességei vannak, ami miatt kitűnik a többi csillagjegy közül.

Csillagjegyek, akik nyomás alatt is remekül teljesítenek

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

Folyamatos küldetésen van, hogy megtapasztaljon mindent, amit csak az élet kínál. Senki nem tarthatja vissza a Nyilast a véget nem érő kalandoktól. Féktelen természete provokálja azokat, akik csak az álmaikban merészelnek meglépni ilyesmit, de őt cseppet sem zavarják. Tudja magáról, ki ő, mit akar, és azt is, hogyan lépjen ki a komfortzónájából. Emellett attól sem riad meg, ha épp több helyről érkezik a nyomás vagy elvárások hadát kell teljesítenie. Kifejezetten proaktív feszültebb helyzetekben is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top