nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Oroszlános hét köszönt ránk – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. július 22-28.

Az Oroszlán jegyébe lép a Nap, így szinte új korszak veheti kezdetét. Erőid kiteljesedhetnek, szinte ragyogóvá válhatsz, ugyanakkor csapdákat is rejt ez az időszak.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Lendületesen és energikusan indulhat a hét, tüzes erővel, ahogyan a Nap ragyog az égen. Fogd be vitorládba ezt a lendületet, de azért óvatosan bánj vele, nehogy a túlzott hő robbanást okozzon. Ha érzed is magadban a kitörni készülő, feszítő energiákat, ne veszítsd el a kontrollt megnyilvánulásaid és tetteid fölött.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

A nyár ellenére nem biztos, hogy minden felelősség elkerül, sőt, lehet, hogy pont ez ad majd egy kis kihívást az előtted álló hétre. Nem baj, ha nem haladsz gyorsan, csak az irányt ne téveszd el – menet közben sokkal nehezebb ezen módosítani, mint az elején akár óvatos, de jó lendületet venni.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy a héten túl kéne lépni saját komfortzónádon. Az erő és a lendület biztosan megvan ehhez, de kérdés az, hogy hosszabb távon hogyan is illeszkedik mindez életed nagyobb távú terveibe. Fontos lenne, hogy bármilyen feltöltöttnek érzed is magad, ne aprózd el erőforrásaidat.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

A Nap búcsút int jegyednek, de ne félj, nincs veszve semmi. A most következő tüzes energiákkal valóra válthatod megálmodott terveidet. Persze ne várd azt, hogy ez egyből bekövetkezik, hosszú út vezethet odáig, mely nem kevés erőfeszítést kíván tőled, de a végén remélhetőleg úgy fogod érezni, hogy megérte…

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Eljött a te időd, a te kiteljesedésed. Nézd meg, hogy melyik az az életterület, ahol a legragyogóbb énedet nyújthatod a világnak. Ne sajnáld az energiáidat beletenni azokba a dolgokba és kezdeményezésekbe, melyeket különösen értékesnek és időtállónak tartasz.

Oroszlán zodiákus

Fotó: Getty Images

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Lassan elérkezhet az aratás ideje, tanuld meg értékelni mindazt, amit eddig elértél. Semmiképp ne másokhoz hasonlítsd magad, csakis a múltbéli önmagadhoz. Mennyit fejlődtél, miben lettél jobb a magad, de akár mások szemében is?

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Ne aggódj sem a múlt, sem a jövő miatt, próbáld most a jelen pillanatba beletenni minden figyelmedet. Ez a koncentráció segít majd a helyes döntésben. Bátran vágj bele olyasmibe is, amihez eddig nem nagyon volt elég bátorságod. A nyár különleges időszak, amikor még a lehetetlen is megvalósulhat, erősítsd ehhez önbizalmadat.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

A szokásosnál félénkebben reagálhatsz a sors adta helyzetekre, de utána simán felveheted a tőled megszokott lendületet. A bátorság, sőt a merészség sem hiányzik repertoárodból, gondold végig, hogy a mostani helyzetben vajon ezek válnak be, vagy inkább türelmesen kéne várnod a fejleményekre.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy úgy érzed, valami lassítja a lendületedet, nézd meg, hogy ez mit eredményez a mindennapjaidban. Akár még a segítségedre is lehet, ha többet időzöl egy helyzetben, egy helyen, vagy akár egy adott tevékenységben. Mindez segíthet elmélyíteni és értékesebbé tenni az adott pillanatot, lelkesedésed pedig egy pillanatig sem hagy cserben.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Nem volt hiábavaló mindaz a sok türelem, amit gyakoroltál életed valamelyik kiemelt területén. Szép lassan beérik erőfeszítésed gyümölcse, most arra koncentrálj, hogy hogyan tudod jól felhasználni és továbbvinni ezt a lendületet és főleg a jó tapasztalatokat.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Ne vedd magad túl komolyan, élvezd ki ezt a nyári időszakot, amikor villódznak az energiák, nyílnak a lehetőségek. Játékos énedet helyezd előtérbe. Lehet, hogy akár merészségre is szükséged lehet. Mindenképp jusson időd ezen a héten arra a tevékenységre, melyet igazán szeretsz végezni, mely feltölt friss energiával és levezeti rólad a stresszt.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Hasznos lenne, ha az elkövetkezendő napokban nyitottabban reagálnál környezeted ingereire, legyen szó családi ötletelésről vagy főnököd megbízásairól. Megvan benned az energia és a kreativitás is, hogy szinte bármilyen kérésre megfelelően reagálj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top