nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek nyugiban – Heti horoszkóp 2024. július 29-augusztus 4.

Most igazán adhatsz magadnak olyan szabad énidőt, amikor tényleg csak hátradőlsz és nincs más dolgod…

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Most több lehetőséged adódhat, hogy a nyári aktivitás és pörgés mellett a lecsendesedésnek, a belső békének is adj időt, így lesz igazán gondtalan pihenésben részed. Lehet, hogy olyan gondolat, érzés is feltör lelked bugyraidból, amin érdemes lenne kicsit rágódni, hogy jobban emészthetővé váljon.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Használd ki a nyarat, hogy büntetlenül és lelkiismeretfurdalás nélkül hátradőlj és élvezd az életet, sőt egyszerűen magát a létezést. Most arra is több lehetőséged adódhat, hogy a minőség iránti igényedet igazán kiélhesd. Inkább erre koncentrálj, mint a mennyiségre!

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Hiába tombol a nyár, azért válladon lehet némi feladat vagy vállalt kötelesség, még akkor is, ha éppen szabadságon vagy. Fontos, hogy hogyan tekintesz ezekre: semmiképp se nyűgként, rád aggatott koloncként, mert akkor utálni fogod és halogatod a percet, mikor bele kéne fognod.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

A nyári időszak több lehetőséget rejthet arra, hogy végre legyen időd az apró részletek kidolgozására, legyen szó hobbiról vagy akár vállalt feladatról. Minél jobban elmerülsz benne, annál inkább tud pihentetően hatni a lelkiállapotodra, még akkor is, ha azért estére jólesően elfáradsz.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Valószínű, a héten sem kell spórolnod aktív energiáiddal, még akkor sem, ha éppen mostanra esik a jól megérdemelt nyári szabadságod. Eleven, lendületes lényed most igazán elemében érezheti magát, szinte mindegy is, hogy mibe veted bele magad. Meríts nagykanállal az életből!

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Dőlj hátra, élvezd a nyarat és közben vizsgáld meg, hogy van-e olyan életterület, ahol elcsúszott kissé az önértékelésed. Sok olyan értéked van, amit esetleg nem tartasz annak, mert olyan természetes számodra, hogy így működsz. Ha ezeket tudatosítod, segítségedre lesznek a nehéz helyzetekben.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

A héten érdemes kiemelt figyelmet szánnod a helyes arányok megtalálására. Úgyis nagy tapasztalatod van abban, hogy kiegyensúlyozd a dolgokat, a helyzeteket, most talán több időd is jut arra, hogy megkeresd a lehető legjobb megoldást. Hozd egyensúlyba életed libikókáját!

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Hangolódj arra, hogy napjaidban beinduljon egy természetes mozgás és áramlás, mely jó irányba tereli a feszültebb helyzeteket is. Értékelj minden apró sikert, ezek segítenek majd, hogy ne merülj el a negatív érzésekben és lelkesítenek, hogy folytasd a megkezdett utad.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Alapjáraton is tüzes természeted szinte egy pillanatra sem tud megpihenni. Most is elemedben érezheted magad, de arra azért figyelj, hogy ne rohanj el vakon a többiek, különösen szeretteid mellett! Legyen arra időd a héten, hogy megpihensz mellettük és láblógatva élvezitek a közös együttlétet.

Női láb feltéve piros lakkozottkörömmel

Fotó: Getty Images

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Vedd fel a nyári nyugalmas hullámokat, és próbáld kipihenni az éves nagy munkaprojekteket. Keress olyan időszakot és helyzetet, amikor senkinek és semmilyen elvárásnak nem kell megfelelned. Lehet, hogy ezt elsősorban magadnak kell engedélyezned, nem kell külső beleegyezésre várnod.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

A nyár több időt kínálhat arra, hogy jobban ráhangolódj a benned lejátszódó bonyolult lelki folyamatokra és kicsit a mélyükre áss. Így olyan indítórugókra és belső késztetésekre lelhetsz magadban, melyekre szükség esetén védőbástyaként tudsz támaszkodni.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Engedd szabadjára naiv és gondtalan lényedet, rázz le magadról minden gondot. Most talán könnyebb lesz ezek elengedése, semmiképp se rágódj rajtuk. Kár lenne ezt a ragyogó nyári hetet aggodalmakkal vagy kétségekkel elszürkíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top