nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek megnyilvánult képességekkel – Heti horoszkóp 2024. augusztus 5-11.

Az újhold utáni időszak inspirál arra, hogy a bennünk rejtőző kreatív erők kiteljesedjenek.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

A mostani időszakban újra magadra találhatsz, sőt, érdemes is belevetned magad az önfejlesztés valamelyik formájába. Mindent azért ne kezdj el egyszerre, szűrd meg gondosan, hogy mire fordítod az energiáidat: inkább egy dologra intenzíven, minthogy szétaprózódj.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Vedd elő lényedből fakadó kreativitásodat és erre alapozd minden teendődet. Lehet, hogy emiatt el kell hagynod a járt utat, ami viszont kihívást hozhat. Vedd minél könnyedebben a dolgokat, a jó oldalukat nézve, így a kedved is sokkal jobb lesz.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Öröm és ragyogás kísérjen ezen a héten, most megnyilváníthatod különleges képességeidet. Ilyen lelkiállapotban a másokkal való kapcsolódás is gördülékenyebb lesz, ráadásul lehet, hogy több időtök is jut mindent alaposan átbeszélni és egyeztetni, legyen szó magánéletről vagy munkáról.

Lány ceruzával

Fotó: Getty Images

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Önbizalmad reménytelien nőhet a héten, különösen, ha azokra a feladatokra koncentrálsz, melyek megoldása már húzódik egy ideje. Bármelyiket fejezed is be, az újabb lökést ad a továbbiakhoz és lelkesedésedet sem engedi alábbhagyni.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Most pótolhatod azokat az energiákat, melyek az év eddigi szakaszában kiürültek belső raktáraidból. Töltekezz fel erővel és kimeríthetetlen lelkesedéssel. A teremtés folyamatát élheted át, akár a legkisebb elhatározásidban és tetteidben is, élvezd ki ennek örömét.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Csak egyszerűen és higgadtan végezd feladataidat, semmit nem kell túlgondolnod. Bízhatsz a saját képességeidben és adottságaidban, melyek a nyári hőségben sem hagynak cserben. Ha másokkal kell együttműködnöd, kerüld a kritikai észrevételeket. Azért, mert te maximalista vagy, még nem kell másokat is erre kényszeríteni.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Próbáld elfogadni a dolgokat olyannak, amilyenek, még akkor is, ha egyébként világosan látod, hogy hogyan lehetne, hogyan kéne jobban végezni egy munkafolyamatot. A nyárra való tekintettel engedélyezz magadnak, de társadnak is egy-egy szusszanásnyi megállást és pihenőt.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Természeted mindkét oldalától erős hívás érkezhet. A nyári időszak különösen alkalmas arra, hogy a földi örömök sokféleségét átéld és megtapasztald, belevetheted magad a szabadság és a nyár nyújtotta lehetőségekbe. Ugyanakkor belső késztetésed arra motiválhat, hogy mindebből okulj, tanulj és bölcsebben gyere ki a helyzetekből.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Nagyobb horderejű terveidnek is érdemes nekifogni. Légy nyitott másokra, ne égesd fel a hidakat, sőt, inkább keresd a kapcsolódást az emberekkel, hátha céljaitok elérésében is segíteni tudjátok egymást. Mutasd meg képességeidet, hogy könnyebben nyíljanak meg a lehetőségek.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Az újhold utáni időszakban újult erővel vetheted bele magad elhatározásaid megvalósításába. Bátran hozz egyéni döntéseket, nem elég, ha sodortatod magad az árral. Bár ez a sodrás biztonságosnak tűnhet, mégis csapdába csalhat.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Ebben az időszakban még több találkozásban lehet részed, mint egyébként, és sajnos, nemcsak jó élmények jöhetnek. A harag, feszültség, irigység felütheti fejét, és lehet, hogy nem vagy felkészülve minden formájukra. Állj ki magadért, ne dugd homokba a fejed.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Készen állsz arra, hogy megnyilvánítsd rejtett erőidet? Ez nemcsak karriered alakításában, de kapcsolataidban is fontos lehet. Most van itt az ideje, hogy belevágj eddig dédelgetett terveidbe. Ne engedj semmilyen érvelésnek, ami halogatásra csábítana…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top