3 csillagjegy, akik nagyon furcsán tudnak viselkedni

nlc | 2024. Augusztus 06.
Nagyon furcsán tudnak viselkedni a következő csillagjegyek.

Ikrek

Az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, nem véletlenül tűnik úgy sokszor, mintha idegen, de legalábbis nagyon sajátos nyelvet beszélne. Néha ostobaságnak tartják a többiek a mondandóját, pedig egyáltalán nem az. Tény és való, ironikus humorát nem sokan értik és kedvelik, pedig ő nemcsak másokat, saját magát is rendre kifigurázza.

(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

A Vízöntőhöz nagyon nehéz igazán közel kerülni, mert hajlamos a saját világában elmerülni, és persze a saját nézőpontja mentén szemlélni a világot. Bolygója, az Uránusz tökéletes nagykövete, aki szembemegy a megszokásokkal, az elavult, dogmatikus nézetekkel, kifejezetten az újító szándék motiválja. Már csak emiatt a életszemlélet okán is olyan, mintha idegen bolygóról érkezett volna.

Szűz

A Szűz nagyon sokszor nem érzi elég komfortosnak magát. Nem tudja megmagyarázni, csak érzi, hogy nem találja a helyét a világban – talán épp azért, mert ő is más bolygóról származik. Őt is a Merkúr bolygó uralja, de az ő kommunikációja nagyon más, mint az Ikreké. Ő inkább a részletek embere, folyamatosan a tökéletesre törekszik.

Exit mobile version