nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Felemás hétvége jöhet – Szerelmi horoszkóp 2024. augusztus 10-11.

Szombaton a kiegyensúlyozottság legyen a cél, vasárnap a negatív érzéseken kell úrrá lenni.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tisztázd, tisztítsd viszonyodat a hétvégén. Szombaton az legyen az elsődleges cél, hogy pároddal megtaláljátok a közös egyensúlyt. Vasárnap heves érzelmi kitörések is érhetnek, a lehető leghiggadtabban kéne ezekre reagálnod.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Udvarolj kitartóan választottadnak a hétvégén vagy fogadd jó szívvel az ő udvarlását. Ha nagyobb társaságba mennétek, azt inkább szombatra időzítsétek. Bízz magadban, hogy adott helyzetben tudni fogod, hogyan reagálj legjobban párod jelzéseire.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagyon fontos, hogy tisztában legyél kedvesed jelzéseivel. Persze, ha részletesen elmondana mindent, könnyű dolgod lenne, de ha szavak nélkül próbál kommunikálni veled, igazán feladhatja a leckét. Jelezz vissza neki hang nélkül, hátha veszi az adást.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton menjetek társaságba, lehetőleg olyanba, melyben mindketten jól és kiegyensúlyozottan érzitek magatokat. Kár lenne valamilyen külső feszültséget hazavinni és felborítani vele kapcsolatotok finom egyensúlyát.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fontos a jó egyensúly megteremtése kedveseddel, fedezd fel, hogy hogyan tudnál még jobban ráhangolódni. Beszélj hozzá szívből, de egyszerűen, nem kell semmilyen fellengzős túlzásba esni. Vasárnap ügyelj az érzések árjára, válaszd ki az igazán fontosakat és azokra hallgass.

Szerelmesek egymásra néznek a fényben

Fotó: Getty Images

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén illessz be magadnak egy kis énidőt, amikor egyensúlyba hozhatod felkavart érzéseidet. Párod is hálás lesz, ha egy kipihent és kiegyensúlyozott éneddel töltheti az időt. Óvakodj a magyarázkodástól, mert az félreviheti dolgaidat a pároddal.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Finom diplomatikus viszonyulásoddal sikerülhet elhárítani egy köztetek kialakulóban lévő konfliktust. Keressétek a közös egyensúlyt, olyan állapotot, mely mindkettőtöknek elfogadható, még ha meg is kell hozni néhány kompromisszumot.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Romantikus viszályaitok fellángolhatnak a hétvégén, különösen vasárnap. Szedd össze minden empátiádat, és próbáld megértéssel fogadni párod javaslatait. Legjobb lenne közös álláspontra jutni már a hétvége elején és ezt végig meg is őrizni.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Helyezd nyugodtan szerelmi életedet a középpontba, megéri a törődést. Ne engedd, hogy a vélemények és pletykák befolyásoljanak, most csak egymásra hallgassatok a kettőtöket érintő ügyekben. Maradj őszinte, ne adj utat az alantas érzéseknek.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Párod minden figyelmedért és gyengédségedért hálás lesz. Lehet, hogy úgy érzed, a kötelességeid most elviszik minden energiádat és kedvesedre már nem marad elég, de hidd el, hogy a legkisebb dolog is számít. A legjobb pedig, ha őszintén egyeztetsz vele, ne hagyd bizonytalanságban.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy nem lesz könnyű pároddal egyeztetni a hétvégi programot. Valahogy úgy kéne alakítani, hogy minden beleférjen. A kölcsönös tolerancia, ami igazán gördülékennyé teszi a kapcsolatot, lehet, hogy most ilyen kihívás vár rátok.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Úgy alakulhatnak a dolgok, hogy kicsit trükköznöd kell azért, hogy kellő időt tölthess kedveseddel. De legalább az egyik napot áldozzátok arra, hogy a hétvégi kötelességeiteket teljesítitek. Vasárnap különösen ügyelj a mélyből feltörő érzéseidre, ne hagyd, hogy eltérítsen a már meghozott döntésedtől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top