nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek kapkodás nélkül – Heti horoszkóp 2024. augusztus 12-18.

Frissülj fel és pihenj egy kicsit, így vedd fontolóra kellő óvatossággal a következő lépésedet!

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy már eleget bizonyítottál és most kivételesen nem kell megszakadnod. Mit gondolsz erről? Neked is jár bizony egy kis hátradőlés és frissítő, különösen, ha múlt héten már elindítottál néhány projektet. Most ne is kezdj újba, persze, ha módosítani kell a meglévő dolgokat, azt megteheted.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy nehezen megy egy új dolog elindítása, egy új szokás bevezetése mindennapjaidba, de ne add fel és főleg ne keseredj el. Tűzz ki magad elé egy egészen apró lépést és adj is időt magadnak, hogy hozzászokj az újdonsághoz, a változó körülményekhez. Előbb-utóbb hatékony leszel és beérik a változás.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Óvatosan alakítsd kapcsolataidat, nehogy valakivel robbanásig eszkalálódjon a helyzet. Inkább üljetek le együtt egy kis frissítő italra és könnyed beszélgetésre. Semmiképp ne hergeld bele magad vagy a másikat valami meggondolatlan őrültségbe…

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha a múlt héten jól lökted be a motort, azóta messzire juthattál. De ha úgy érzed, hogy még mindig egy helyben toporogsz, akkor sincs veszve semmi, a héten még mindig megteheted, hogy komótosabban, de mégis a lovak közé csapsz. Hallgass a szívedre, ugyanakkor eddigi tapasztalataidat se feledd!

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Ha bármi újba belevágtál múlt héten, elégedj meg azzal, hogy megtetted az első lépéseket. Ne sürgesd a dolgokat, mert idő és türelem kell az érleléshez, legyen szó bármelyik életterületedről. Ha kapcsolatról van szó, ott viszont bátran kezdeményezz!

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Óvakodj attól, hogy túl kritikusan szemléld akár magadat, akár a többieket. Vedd most komolyabban kapcsolataidat, hívd fel, akivel már régen beszéltél. Most talán a személyes találkozókra is több idő juthat. Pároddal légy elnézőbb, ne érdemeld ki a házisárkány címet!

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Hasznos, ha ezen a héten is sikerül nyitottnak maradnod az újdonságokra és akár még több új szokást bevezetni az életedbe. A mértéket persze itt is meg kell találni… Most nyugodtan rápihenhetsz a dolgokra, semmit ne kapkodj el!

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Nyugodtan állj meg kicsit, keverj egy jó kis limonádét (vagy amit szeretsz) és add át magad a nyári ellazulásnak. Sok mindent meg tudsz tenni akaratból és hihetetlen elszántsággal, de van, hogy türelemmel ki kell várni, hogy eddigi erőfeszítéseid beérjenek.

Limonádé öntése kancsóból

Fotó: Getty Images

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy fejben és képzeletben sokkal gyorsabban száguldanál előre, de lásd be, hogy meg kell adni a dolgok érési idejét. A türelmetlenség ráadásul olyat is mondathat veled, amit jobb lett volna nem kiejteni.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Próbáld reálisan látni a másik mondandóját és ne vedd személyes sértésnek, bármi hangzik is el. Koncentrálj a megoldásra, ahelyett, hogy megsértődnél és sebeidet nyalogatnád. Persze egy konfliktus után nem könnyű visszanyerni a bizalmadat, de talán érdemes még egy esélyt adni.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy olyan helyzetek jönnek, melyekben nem érzed igazán komfortosan magad, de hidd el, valamire ezek is jók lesznek, különösen, ha győztesen és tapasztalatokkal felvértezve jössz ki belőlük. Ha valamit elrontottál, vigasztald magad azzal, hogy legközelebb már tudni fogod, mit és hogyan kell tenned.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Még nincs vége a nyárnak, most több időd és esélyed lehet arra, hogy rendezd egy adott életterületedet. Próbáld az ideális, megálmodott állapotot közelíteni a realitásokhoz. Nem kell magad túlhajtani, sőt, pihend ki magad, hogy friss szemmel nézz rá egy adott élethelyzetedre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top