nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik remek hétvége elé néznek

Csillagjegyek, akik szuper hétvége elé néznek

Jól alakul a hétvégéjük.

Ikrek

Mindent megteszel, hogy teljesítsd a feladatokat, köztük azt is, hogy találkozz a családoddal és a ritkán látott barátaiddal. Kellemes meglepetés fog érni, mert amennyire kedvetlenül álltál az egészhez, azon fogod kapni magad, mennyire élvezed, feltöltenek a családdal való beszélgetések. Hétfőn egy testileg-lelkileg megújult személlyel fognak találkozni a munkatársaid. A feladatok teljesítése is könnyebben fog menni a munkahelyeden, mert egy pihentető hétvégén vettél részt.

Csillagjegyek, akik szuper hétvége elé néznek

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

Kifejezetten nyugodt és kiegyensúlyozott leszel szombaton. Meg is lepődsz, hogy honnan jön ez a nyugalom. Használd ki, a mai napot töltsd pihenéssel. A vasárnap annyira jól sikerül majd, hogy meg is jegyzed magadnak, rég volt ennyire felszabadult a hétvégéd, rég volt olyan, hogy amit elterveztél, azt meg is tudtad valósítani a hétvégén. Ezen a hétvégén minden kérdésedre meglesz a válasz. Ne aggódj, minden megoldódik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top