nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiket messze elkerül a szerencse

Csillagjegyek, akiket messze elkerül a szerencse

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon nincs szerencséjük.

Rák

A Ráknak nem alakulnak túl jól a dolgai, nagyjából sosem. Amit eltervezett, sosem úgy sül el, ahogy azt szeretné. Hol a hiba? Nagyjából soha nem tesz semmit azért, hogy valami összejöjjön, és inkább a kényelmet választja, nem csoda, hogy elkerüli a siker, a szerencsével együtt. Ez a stratégia nem jó, nagyon komolyan át kellene gondolni! Ha sikert szeretnél, akkor azért tenni is kell. A hozzáállás az, amit először át kell gondolni!

Csillagjegyek, akiket messze elkerül a szerencse

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

Annyira nem szerencsés, hogy soha nem jön be neki semmi. Ennek nagyon egyszerű oka van: nem lehet az életet úgy élni, hogy soha, semmiben nem hoz az ember döntést, és nem is tesz érte semmit. Márpedig a Nyilas ezt hívja sokszor kalandnak, majd meglepődik, ha nem állnak fényesen a dolgai. Ahhoz, hogy sikert érj el, Nyilas, egy kicsit több energiát kell beletenni minden egyes eléd kerülő dologba. Mert aztán ne csodálkozz, hogy semmi nem úgy sül el, ahogy azt szeretnéd. Igaz, sok esetben a szerencse sem áll az oldaladon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top