nlc.hu
Horoszkóp
Elemek szerinti csillagjegyek és illatkeverékeik

Csillagjegyek az őselemek erejével felvértezve

Bármelyik csillagjegyről legyen is szó, mindegyik a négy őselem valamelyikének hatása alatt áll, felvértezve annak erejével – csak jól kell tudni használni.

Egyik elem sem jobb vagy rosszabb a másiknál, inkább úgy lehetne fogalmazni, hogy mindegyik jellegzetes erőket generál és persze kihívásokat is tartogathat. Ahogy a személyiség összetételében és harmonikus működésében rendkívül fontos az elemek helyes egyensúlya, úgy egy illatkeverékben is kiegészítik és finomítják egymást az egyes összetevők.

Az illatesszencia horoszkóp különféle astro illóolaj keverékeket ajánl a csillagjegyek szülötteinek.

Illatesszenciák

Fotó: Getty Images

FÖLD elemű csillagjegyek

A Bika, a Szűz és a Bak jegyek tartoznak a Föld elem hatása alá. Különleges képességeiket pont a föld ereje adja: biztos és szilárd támaszt tudnak teremteni és nyújtani is. Emellett tökéletesen illik rájuk a mondás, hogy két lábbal a földön járnak, hiszen kiemelkednek gyakorlatias gondolkodásmódjukkal, praktikus és megfogható megoldásaikkal. Nem vetik meg az anyagi biztonságot, büszkék lehetnek megtakarításaikra.

Ugyanakkor pont a föld elem jellegzetességei hozhatják a próbákat is számukra: nem éppen ők lesznek azok, akik elindítanak egy új projektet (persze, ha már benne vannak, azt megbízhatóan viszik tovább), sőt, sem a vízszerű áramlás, sem a gyors levegős suhanás nem az erősségük.

Bika

Makacsságát, rosszabb esetben egyenesen a konokságát is a föld elem ereje élteti, de ennek köszönheti elképesztő szívósságát, sőt minden bajon átívelő hűségét is. A Bika csillagjegy számára a szantálfa illóolajat, – mely ideális ehhez a csillagjegyhez -, szegfűszeg-, és mandarinolajjal bolondítottuk meg.

Aromax astro Bika illatkeverék

Szűz

A Szűz csillagjegyű ember keze alatt szinte varázsütésre teremtődik meg a rend, erre mindig akad még egy kis föld-energiája. Végtelen türelmét is innen merítheti, ha bármilyen precizitást és pontosságot kívánó feladatról van szó. Ugyanakkor ne kerüljünk az útjába, ha túlteng benne a kritikus véna, bármiben képes kivetnivalót találni. Jól jön ilyenkor egy kifejezetten neki szóló illatkeverék, mely kubeba- és borsosmenta olajat tartalmaz és belélegezve harmóniát teremthet.

Aromax astro Nyilas illatkeverék

Bak

A föld elem erejével tör kitűzött céljai felé a Bak, megtalálva és bevetve a legalkalmasabb módszereket. Félő viszont, hogy ha túlságosan beszűkül a saját útjára, ambíciói nem igazán veszik figyelembe a többieket. Jó, ha ebben megtalálja a helyes egyensúlyt, céljaiban támogatja a friss erdő illatát idéző esszenciánk, amelyben a cédrus dominál.

Aromax astro Bak illatkeverék

VÍZ elemű csillagjegyek

A víz elem érzelmek és energiák árjával látja el a hozzá tartozó három csillagjegyet, a Rákot, a Skorpiót és a Halakat. Nem kell külön gyúrniuk az empátiára, hiszen az gyárilag beépített bennük. Mellettük azt érezhetjük, hogy szinte olvasnak a gondolatainkban és – ha jó passzban vannak – a legerősebb érzelmi kapcsolatot tudjuk velük kialakítani. De mint minden túlzás, itt is beüthet a krach, ha az éltető forrás, a csörgedező patak felgyűlik és megvadulva lezúdul, akkor aztán olyan érzelmi kitörést okozhat, ami minden gátat áttör, vagy egyszerűen csak kiszámíthatatlanul hullámzik.

Rák

Egy Rák jegyű mellett lenni olyan kellemes lehet, mintha szelíden ringatóznál, miközben féltőn és óvón ölelnek körül a habok, melyek minden rezdülésedre, kívánságodra érzékenyen reagálnak. De ha egy Rák túlérzékennyé válik, az lesz az igazán sebezhető pontja. A Rák csillagjegy szülötteinek olyan egzotikus illóolaj keveréket alkottunk meg, amelyben a bergamott segíthet átvészelni a szorongással járó pillanatokat.

Aromax astro Rák illatkeverék

Skorpió

A Skorpió szenvedélye és mély érzelmei áradóak, mint a tenger, megigézőek és lebilincselőek, mint a hullám ereje. De vigyázz, ne korbácsold fel, mert annak nem lesz jó vége… A Skorpiók nyugtalan pillanatait egyensúlyozhatja ki a bergamottolaj, melyet további négy izgalmas esszenciával kevertünk össze.

Aromax astro Skorpió illatkeverék

Halak

Érzékenysége és intuitív megérzései egészen különleges szférákba emelhetik e csillagjegy szülötteit. De meg kell tanulniuk kiállni magukért és ha szükséges, néha két lábbal a földön állni. A Halakhoz passzoló bergamottolajat többek között fahéj-, és kubebaolajjal tettük érdekessé, hogy napfényt hozzon e csillagjegy otthonába.

Aromax astro Halak illatkeverék

LEVEGŐ elemű csillagjegyek

A levegő elem ereje állandó mozgást, pörgést, szárnyalást tesz lehetővé, valamint azt, hogy a hatása alatt álló jegyek szülöttei, az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő nem retten meg, ha a kommunikáció bármely formájáról van szó. A legkülönfélébb módon képesek kapcsolódni másokhoz, akár közvetítői szerepet is betölteni. Gondolkodásuk szélvészként szárnyalhat, de ebből fakadhat a csapda is, hogy nehezükre eshet koncentrálni és kitartani egy téma mellett, különösen, ha az már unalmas számukra.

Ikrek

Lételeme a kíváncsiság, szinte minden érdekli és ez a gyors gondolkodásával fűszerezve kinyitja számára a világot. Ebben a működésben viszont az a veszély fenyegetheti, hogy nem néz a dolgok mélyére, megmarad a felszínen. A sok agyalás fárasztó is tud lenni. Az Ikreknek a levendula jelentheti egy fáradságos nap után a pihentető pillanatokat, amelyet mandarinolajjal tettünk izgalmassá.

Aromax astro Ikrek illatkeverék

Mérleg

A társaság szíve lehet a Mérleg, levegőssé téve a kapcsolatokat és megteremtve az egyensúlyt a legnehezebb terepen is. Ez persze egyáltalán nem könnyű, sok gyakorlásra és tapasztalatra van hozzá szüksége. A Mérlegeknek négy olajból álló keveréket fejlesztettünk ki, amelyek közül a fahéj belélegezve, oldhatja az erre hajlamosak emésztési panaszait.

Aromax astro Mérleg illatkeverék

Vízöntő

Ők azok, kiknek mindig van egy ötletük, bármit képesek megújítani, akár forradalmasítani, ők az idealista új utat keresők. A hétköznapi, rutinszerű teendőkkel viszont meggyűlhet a bajod, amivel viszont környezeted idegeire mehetsz. A szabadszellemű, mindig kreatív Vízöntők citrusos illatú keverékében finom harmóniát teremt a vanília illata.

Aromax astro Vízöntő illatkeverék

TŰZ elemű csillagjegyek

A tüzes energia gondoskodik róla, hogy az erővel, akarattal és kezdeményezéssel kapcsolatban egyik tűz elemű csillagjegynek se legyen hiányérzete. A Kost, az Oroszlánt és a Nyilast sem kell félteni, ha arról van szó, hogy merész kihívásba kell fejest ugrani. A meggondolatlanság viszont a vesztüket okozhatja, de legalábbis bajba sodorhatja őket.

Kos

A Kos csillagjegyű hamar vezetővé nőheti ki magát és a többiek élére állva töri az utat. A tűz elem lobogó lángjával világítja be az eddig fel nem fedezett, ismeretlen területeket. Rossz passzban viszont olyan önfejűvé, akár kezelhetetlenné válhat, mely nem teszi épp emberbaráttá. Az őszinte és szenvedélyes Kos számára olyan ünnepi hangulatot teremtő illóolaj keveréket állítottunk össze, amelyben az édesnarancs esszenciája segíthet átvészelni a zord napokat. 

Aromax astro Kos illatkeverék

Oroszlán

A kreatív, vezetőnek született Oroszlánok egy pillanat alatt válnak a társaság középpontjává. Ügyelniük kell azonban arra, hogy másnak is teret engedjenek és kellő türelmet gyakoroljanak a többiekkel szemben. Az Oroszlánnak az egyensúlyt teremtő ilang-ilang olajat ajánljuk aromaterápiához, egy csipetnyi narancsolajjal megfűszerezve.

Aromax astro Oroszlán illatkeverék

Nyilas

A kalandvágyó és optimista Nyilasok előtt nem maradhat zárt ajtó, töretlenül halad a tökéletes, az eszményi cél felé, ráadásul lelkesedése a környezetét is magával ragadhatja. A tűz elem jellegéből fakadhat a kihívás is számára: fellobban, de el is hamvad, mielőtt elérné a célját, befejezné egy feladatát, betartaná az ígéretét. Kedvenc esszenciájává válhat az erdei fenyő dominanciájával rendelkező astro illóolaj keverékünk.

Aromax astro Nyilas illatkeverék

Ez is érdekelhet Illóolajok Megnézem
Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top