nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek izgalmas lesz a hét második fele

Csillagjegyek, akiknek fura lesz a hét második fele

A következő csillagjegyek nem unatkoznak a hét második felében sem.

Nyilas

Nem találod a helyedet a hét második felében, ennek az az oka, hogy sokkal érzékenyebben reagálsz az energiákra, mint általában. De ez egyáltalán nem baj, és hidd el, nem is a gyengeség jele. Most épp az lenne a legfontosabb, hogy tudatosan figyelj magadra, a lelkedre, az érzéseidre. Nehéz és komoly feladat a hét második felére.

Csillagjegyek, akiknek izgalmas lehet a hét második fele

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Csak olyasmire mondj igent, amihez valóban kedvet érzel, amihez meg nem, azt mondd le, senki sem fog elítélni érte. Csinálj mindent úgy, ahogy neked a legjobb. A hét második felében egy találkozásra is lesz lehetőséged. Ez a találkozás pedig nagyban befolyásolhatja a következő időszakot. Izgalmas, igaz?

Vízöntő

Nem leszel igazán vicces és vidám kedvedben, de ez csak egy folyamat ahhoz, hogy még inkább értékeld a boldogságot, az élet valódi örömeit. Hajlamos lehetsz túlzottan is a múlton merengeni. Figyelj rá, és hozd vissza magadat, amikor elöntenek a negatív és fájdalmas érzések. Ez lesz a hét második felének komoly kihívása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top